LIFESTYLE

Δύσκολες ώρες για την Αθηνά Ωνάση!

Έξαλλη η Αθηνά Ωνάση με τον Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο Και αυτή τη φορά το θέμα δεν είναι ούτε οικονομικό, ούτε… αγωνιστικό.

Όταν ήταν μαζί δεν της έκανε ποτέ το χατίρι να έρθουν στην Ελλάδα, όσες φορές κι αν του το ζήτησε. Σε μια απίστευτη και παράλληλα προκλητική κίνηση ο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο, ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει μαζί με την αγαπημένη του Ντενίζ Σεβέρο ταξίδι στην Ελλάδα! Και μάλιστα στην Κρήτη όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το περιοδικό Λοιπόν.

Μέσω μεγάλης βραζιλιάνικης ιστοσελίδας ανακοίνωσε πως: «Ξέρω ότι είναι απίστευτα όμορφη χώρα. θέλω να την επισκεφθώ και θα το κάνω τον Αύγουστο, θα είναι ένα μοναδικό ταξίδι τόσο για μένα όσο και την Ντενίζ. Έχω ακούσει πολλά για τον ήλιο και τη θάλασσα της Ελλάδας».

Ο «Ντόντα» και η Ντενίζ θα μείνουν στην Ελούντα για τουλάχιστον πέντε ημέρες και μάλιστα σε βίλα εντός του πολυτελούς ξενοδοχειακού συγκροτήματος, η οποία διαθέτει όλες τις ανέσεις και τις πολυτέλειες που μπορεί να φανταστεί κανείς: Από ιδιωτική πισίνα μέχρι προσωπικό μπάτλερ καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου.