ΔΙΕΘΝΗ

Τον συνέλαβαν: Παιδόφιλος ο διευθυντής νεανικής ομάδας ποδοσφαίρου!

Μόνο σοκ προκαλεί η αποκάλυψη ότι κοντά στην πόλη Κούνεο της Ιταλίας συνελήφθη από την αστυνομία ο διευθυντής ποδοσφαιρικής ομάδας εφήβων κατηγορούμενος πως έφτιαχνε ψεύτικα προφίλ στα social media και προσποιούμενος τη γυναίκα, ανάγκαζε τα θύματά του, να του στέλνουν γυμνές τους φωτογραφίες!
Πρόκειται για έναν άνδρα 24 ετών, ο οποίος έχει τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό σύμφωνα με τα στοιχεία από την ιταλική δικαιοσύνη και άλλα που έχουν διαρρεύσει.

Οι εισαγγελείς υποστηρίζουν ότι μέσα σε τρία χρόνια, ο 24χρονος ήρθε σε επαφή με πάνω από 100 ανήλικα παιδιά, ζητώντας τους και λαμβάνοντας γυμνές φωτογραφίες τους.

Όπως γράφουν τα μέσα ενημέρωσης, ο κατηγορούμενος είχε φτιάξει πλαστά προφίλ γυναικών στο διαδίκτυο, μέσω των οποίων κατάφερνε να εξασφαλίζει τις φωτογραφίες των εφήβων, οι οποίοι σχετίζονταν, σχεδόν πάντα, με τον χώρο του ποδοσφαίρου.

Στην συνέχεια φέρεται να τους εκβίαζε, απαιτώντας και νέες φωτογραφίες. Η όλη έρευνα είναι ακόμη σε εξέλιξη και αναμένεται να δημοσιοποιηθούν περαιτέρω λεπτομέρειες από την ιταλική δικαιοσύνη.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ