MEDIA

Η μεγάλη έκπληξη στην πρεμιέρα του Game of Thrones! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πολυαναμενόμενος 7ος κύκλος της επιτυχημένης σειράς Game of Thrones ξεκίνησε ενθουσιάζοντας για ακόμα μία φορά τους πιστούς θαυμαστές του.

Μάλιστα, η χθεσινη πρεμιέρα έκρυβε και μια έκπληξη για τους τηλεθεατές, καθώς ο διάσημος τραγουδιστής Ed Sheeran πραγματοποίησε μια σύντομη guest εμφάνιση.

Ο Βρετανός μουσικός, εμφανίστηκε με πανοπλία στα χρώματα του οίκου των Lannister στη σκηνή που μοιράστηκε με την Arya Stark, κατά κόσμον Maisie Williams. 


Στην επίμαχη σκηνή ο χαρακτήρας του Sheeran τραγουδούσε γύρω από μια φωτιά, τραβώντας την προσοχή της νεαρής Stark η οποία σχολίασε: «Είναι όμορφο τραγούδι. Δεν το έχω ξανακούσει». Ο Sheeran απάντησε «Είναι καινούριο», ολοκληρώνοντας την σύντομη εμφάνιση του στη δημοφιλή σειρά. 


To τραγούδι που ερμηνεύει ο Sheeran ονομάζεται «Hands of Gold» και αφορά την θυελλώδη σχέση του Tyrion Lannister με την Shae, την οποία είχε προσπαθήσει να προστατέψει από την αδερφή του Cersei.

Ωστόσο, στη συνέχεια ο Tyrion καταλήγει να πνίξει ο ίδιος την ερωμένη του με τη χρυσή αλυσίδα του πατέρα του, με το τραγούδι να αντλεί έμπνευση από αυτήν την υπόθεση.