ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το φθινόπωρο μεταφέρεται η συζήτηση στη Βουλή για Καμμένο και Noor1

Μετά την επανέναρξη των εργασιών της Βουλής, που έχει οριστεί για τις 28 Αυγούστου, θα πραγματοποιηθεί στην Ολομέλεια του κοινοβουλίου η αναβληθείσα συνεδρίαση για την συζήτηση της πρόταση της ΝΔ για σύσταση εξεταστική επιτροπής, η οποία θα ερευνήσει την υπόθεση του Noor 1 και του κ. Πάνου Καμμένου.

Όπως ενημέρωσε ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, η συζήτηση για την εξεταστική δεν μπορεί να γίνει τις επόμενες δύο εβδομάδες, καθώς έχει ήδη προγραμματιστεί πυκνό νομοθετικό έργο και επίσης θα απουσιάζει στο εξωτερικό ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος.
Για το λόγο αυτό, η συζήτηση της εξεταστικής θα πραγματοποιηθεί αρχές Σεπτεμβρίου.
Επίσης, ο κ. Βούτσης ανέφερε ότι υπήρξε πρόταση από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ προκειμένου η σχετική συζήτηση να γίνει σήμερα το μεσημέρι, πρόσθεσε όμως ότι η ΝΔ δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στο αίτημα καθώς ήδη έχουν γίνει αλλαγές στο πρόγραμμά της.
Επίσης, ο κ. Βούτσης εξέφρασε την θλίψη του για τα θύματα του σεισμού στην Κω και επισήμανε ότι από την ενημέρωση που έχει από τους υπουργούς που ήδη έχουν μεταβεί στο νησί η κατάσταση βαίνει ομαλοποιούμενη