ΔΙΕΘΝΗ

Τουρίστες καταγγέλλουν προσωπικό ξενοδοχείου για σεξουαλική επίθεση – «’Ηθελαν ομαδικό σεξ» απαντά το ξενοδοχείο

Για σεξουαλική επίθεση κατηγορούν το προσωπικό τουρκικού ξενοδοχείου τέσσερις Βρετανοί τουρίστες- τρεις κοπέλες κι ένας νεαρός άνδρας- ωστόσο, η διεύθυνση του ξενοδοχείου υποστηρίζει ότι οι νεαροί Βρετανοί «επεδίωκαν ομαδικό σεξ». 

 

 

 

Η παρέα των τεσσάρων επέλεξε το ξενοδοχείο «Savk» στην Αλάνια της νότιας Τουρκίας για τις διακοπές και σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζονται, δέχτηκαν δύο φορές μέσα σε τέσσερις ημέρες σεξουαλική επίθεση από άνδρες που εργάζονται στο ξενοδοχείο. 

Τρεις ημέρες μετά την άφιξή τους στο ξενοδοχείο, ένα από τα κορίτσια ισχυρίστηκε ότι δέχτηκε σεξουαλική επίθεση από το προσωπικό του ξενοδοχείου. Την επομένη, σύμφωνα με την Daily Mail, μία άλλη κοπέλα -19 ετών- ισχυρίστηκε ότι δέχτηκε σεξουαλική επίθεση από μία ομάδα ανδρών ενώ βρισκόταν στην παραλία.

 Οι Βρετανοί έσπευσαν να καταγγείλουν το περιστατικό στην αστυνομία, αλλά στη συνέχεια κατηγορήθηκαν από τη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου ότι επεδίωκαν «ομαδικό σεξ».

Η μητέρα ενός εκ των τριών κοριτσιών από το Σάρεϊ υποστήριξε ότι η βρετανική πρεσβεία τους συμβούλευσε να εγκαταλείψουν την περιοχή.