LIFESTYLE

Έξαλλος ο Γιώργος Σεϊταρίδης με τις φωτογραφίες από το γάμο του που διέρρευσαν!

Τα σκαλιά της εκκλησάς με την σύντροφό του και επίσης ηθοποιό, Όλγα Θανασιά ανέβηκε στις 15 Ιουλίου στο Πήλιο, ο Γιώργος Σεϊταρίδης. Ο γάμος τελέστηκε το Σάββατο 15 Ιουλίου, στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας Κισσού στο Πήλιο, στο χωριό δηλαδή που ζουν μόνιμα τα τελευταία δύο χρόνια. Και οι πρώτες φωτογραφίες δεν άργησαν να δουν το φως της δημοσιότητας. Γεγονός που ενόχλησε πολύ όμως τον γνωστό ηθοποιό.

 

 

 

Το ζευγάρι προπαθεί να κρατάει χαμηλούς τόνους στα προσωπικά του και ήθελε και γάμος να παραμείνει κρυφός. Κάτι τέτοιο όμως, δεν έγινε με τον Γιώργο Σεϊταρίδη να ενοχλείται πολύ. Ο ίδιος μάλιστα, ανέβασε στο Facebook μια φωτογραφία παό το γάμο, γράφοντας χαρακτηριστικά: “Αυτή σας την χαρίζουμε.Τις άλλες τις κλέψατε. Δεν πειράζει. Καταλαβαίνουμε, κάπως πρέπει να βγάλετε το ψωμάκι σας και εσείς.Υγεία σε όλους”.

Να σου θυμίσω πως τα τελευταία χρόνια ο Γιώργος Σεϊταρίδης έχει αφήσει για τα καλά την ζωή στην Αθήνα και έχει αφοσιωθεί στις αγροτικές ασχολίες του και στην γιόγκα. Εκείνος και η σύντροφός του, σπάνια κατεβαίνουν Αθήνα και μόνο για επαγγελματικές υποχρεώσεις. Το ζευγάρι, μάλιστα, κρατά πάντα χαμηλό προφίλ και επιδιώκει να είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.