LIFESTYLE

Νέος έρωτας με κατά 17 χρόνια νεότερό της για την Σελίν Ντιόν; (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Νέα σελίδα στη ζωή της φαίνεται πως γυρίζει η Σελίν Ντιόν, καθώς, μετά το θάνατο του 73χρονου συζύγου και μέντορά της, Ρενέ Ανζελίλ, οι φήμες κάνουν λόγο για έναν νέο έρωτα στη ζωή της.

Η 49χρονη Σελίν Ντιόν, που πρόσφατα δεν δίστασε να φωτογραφηθεί γυμνή για την Vogue, το τελευταίο διάστημα έχει πάντα στο πλευρό της τον 32χρονο μελαχρινό Πέπε Μουνόζ, χορευτή που την ακολουθεί στην ευρωπαϊκή περιοδεία της και κατάγεται από την Ισπανία.

Μάλιστα,κατά την διάρκεια της περιοδείας της διάσημης ντίβας στη Γαλλία οι δυο τους εμφανίστηκαν επί σκηνής σε έναν άκρως αισθησιακό χορό ενώ την Παρασκευή το ζευγάρι δείπνησε στο σικ ρεστοράν Manko, στη γαλλική πρωτεύουσα.


Ο ίδιος ο χορευτής μίλησε στο περιοδικό Vogue και αποκάλυψε πώς γνωρίστηκε με την διάσημη τραγουδίστρια. Μέχρι το 2003 χόρευε στους δρόμους της Μαδρίτης με την ελπίδα να τον παρατηρήσει κάποιος ατζέντης και να τον βγάλει από την αφάνεια. Το 2003 ο Πέπε Μουνόζ απέκτησε ατζέντη και άνοιξε ο δρόμος για εμφανίσεις στα μιούζικαλ Cats και West Side Story αλλά και στο Cirque du Soleil, μέχρι που χτύπησε το τηλέφωνό του και έμαθε πως η Σελίν Ντιόν αναζητά χορευτή για την περιοδεία της στην Ευρώπη.

Ο 32χρονος άντρας δηλώνει θαυμαστής της ντίβας και αποκαλύπτει ότι, όταν επρόκειτο να την συναντήσει είχε άγχος, αλλά εκείνη γρήγορα τον έκανε να αισθάνεται άνετα και τον υποδέχθηκε σαν να είναι μέλος της οικογένειάς της στο γκρουπ της!
Την Κυριακή η Σελίν Ντιόν και οι συνεργάτες της αναχώρησαν από το Παρίσι για το Βερολίνο, όπου η τραγουδίστρια αναμένεται να εμφανιστεί σε συναυλία στη σκηνή του Mercedes-Benz Arena στη γερμανική πρωτεύουσα.

Από το πλευρό της δεν λείπει ο νεαρός χορευτής ενώ τα τρία παιδιά της, ο 16χρονος γιος της Ρενέ Τσαρλς και τα δίδυμα Νέλσον και Έντι, έξι ετών, παρέμειναν με την  θεία τους στο πολυτελές ξενοδοχείο Royal Monceau της γαλλικής πρωτεύουσας.

Αν και στις τελευταίες εμφανίσεις της στους δρόμους του Παρισιού οι παπαράτσι συνέλαβαν την τραγουδίστρια να κυκλοφορεί ανανεωμένη και να έχει δίπλα της τον Ισπανό χορευτή της, ο Πέπε Μουνόζ υποστήριξε μιλώντας στη Vogue ότι η σχέση τους είναι «καθαρά επαγγελματική».