MEDIA

«The Whole Truth»: Μόνο στη Nova θα μάθουμε την πραγματική αλήθεια!

Η ταινία «The Whole Truth», ένα συγκλονιστικό θρίλερ, κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά και σε Ά τηλεοπτική προβολή στο Novacinema1HD, την Κυριακή 6 Αυγούστου, στις 22:00 (https://youtu.be/uWbyGWF62iA).

Η ταινία «Συνήγορος υπεράσπισης»» αφηγείται με ανατριχιαστικό τρόπο την ιστορία του 17χρονου αγοριού που κατηγορείται για το φόνο του πατέρα του. Ο δικηγόρος υπεράσπισης προσπαθεί να απαλλάξει τον έφηβο πελάτη από τις κατηγορίες, καθώς όμως η δίκη προχωρά, καθοριστικά στοιχεία δίνουν στην υπόθεση απρόσμενη τροπή!

Πρόκειται για μία ταινία σκηνοθετημένη από την Κόρτνι Χαντ που έρχεται αποκλειστικά στη Nova, για να ανατρέψει την γνώμη των τηλεθεατών. Το πρωταγωνιστικό κάστ πλαισιώνουν οι ταλαντούχοι Κιάνου Ριβς, Ρενέ Ζέλγουεγκερ, Τζέιμς Μπελούσι και Γκούγκου Μπάθα-Ρο, στην ταινία «Συνήγορος υπεράσπισης», που έρχεται για να καθηλώσει τους τηλεθεατές της Nova στο κανάλι Novacinema1HD.

Η ταινία έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1, ενώ μετά την προβολή της θα διατίθεται μέσω των υπηρεσιών Nova GO και Nova On Demand, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν, όπου και αν βρίσκονται!