ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο ΟΠΑΠ, Μέγας Χορηγός της ΟΣΕΚΑ, εύχεται «καλή επιτυχία» στην Εθνική Ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο

Ο ΟΠΑΠ, Μέγας Χορηγός της Ομοσπονδίας Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο (ΟΣΕΚΑ), βρίσκεται στο πλευρό των αθλητών της Εθνικής Ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιo και τους εύχεται «καλή επιτυχία» στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, στο Μπρνο της Τσεχίας.

Η αυλαία της διοργάνωσης ανοίγει σήμερα και η Εθνική Ομάδα δίνει τον πρώτο της αγώνα με αντίπαλο το Βέλγιο, αύριο, στις 16:45. Ακολουθεί η αναμέτρηση με την Πορτογαλία, την Πέμπτη 27 Ιουλίου, στις 10:00. Το τουρνουά ολοκληρώνεται την Παρασκευή 28 Ιουλίου και στόχος του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος είναι η άνοδος στην κατηγορία Β.

Ποιοι είναι οι αθλητές της Εθνικής Ομάδας

“We are coming” είναι το σύνθημα της Εθνικής Ομάδας που βρίσκεται, από χθες στην Τσεχία, έχοντας ολοκληρώσει την προετοιμασία της στην Κομοτηνή.

Προπονητής της ομάδας είναι ο Σεραφείμ Ζώτος και τεχνικός και επιστημονικός σύμβουλος ο Δημήτρης Γαλάνης. Στη διάθεσή τους είναι οι αθλητές Γιώργος Αδαμόπουλος, Γιώργος Μυρωνάκης, Γιώργος Παπαδόπουλος, Έρι Ράσσα, Έλντον Γκοτζαράι, Παναγιώτης Κοντογιάννης, Δημήτρης Βάσσης, Τζίμης Ντομγκιόνι, Παναγιώτης Φιλίππου, Ατνάν Χαμάντι, Περικλής Τσαπανίδης και Παναγιώτης Κότσαρης.

Χορηγική συνεργασία ΟΠΑΠ-ΟΣΕΚΑ

Η χορηγική συνεργασία του ΟΠΑΠ με την Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο (ΟΣΕΚΑ), ξεκίνησε εφέτος επιβεβαιώνοντας την έμπρακτη στήριξη της εταιρείας στον ελληνικό αθλητισμό με σημαντικές επενδύσεις και δράσεις σε όλα τα επίπεδα.

Η συνεργασία με τον ΟΠΑΠ δίνει στην ΟΣΕΚΑ τη δυνατότητα να συνεχίσει την απρόσκοπτη λειτουργία της, να σχεδιάσει την αναβάθμιση του αθλήματος, να διευρύνει τις δράσεις της, να προσεγγίσει περισσότερα αθλητικά σωματεία και να στηρίξει μεγαλύτερο αριθμό αθλητών.