MEDIA

Ραχήλ Μακρή για Μπεκατώρου: Άξεστη και απαράδεκτη…

Η πρώην βουλευτής μίλησε στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη και σχολιάζοντας τηλεοπτικά πρόσωπα, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στη Μαρία Μπεκατώρου. Και όχι, δεν μίλησε με κολακευτικά σχόλια. Της τη… φύλαγε για ένα σχόλιο που είχε κάνει η παρουσιάστρια για την πρώην βουλευτή. Ετσι, σήμερα η Ραχήλ Μακρή χαρακτήρισε την παρουσιάστρια του AΝΤ1 «άξεστη και απαράδεκτη».

«Θα πήγαινα καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη, δεν έχω πρόβλημα. Στη Μαρία Μπεκατώρου, όχι. Ήταν άξεστη και απαράδεκτη, χωρίς να με γνωρίζει και έπαιζε τον συνήγορο για κάποια άλλη, χωρίς να ασχοληθώ μαζί της και χωρίς να τη γνωρίζω. Αν την έβλεπα από κοντά, δεν θα της έλεγα τίποτα. Γιατί να της πω; Δεν με ενδιαφέρει», είπε χαρακτηριστικά η πρώην βουλευτής. 

Η «κόντρα» ανάμεσα στην παρουσιάστρια και την πολιτικό ξεκίνησε έναν χρόνο πριν και αιτία ήταν οι δηλώσεις της Ραχήλ Μακρή για την Ελένη Μενεγάκη. 

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Καλημερούδια» ανέφερε πως δεν παρακολουθεί τη «βασίλισσα» της μεσημεριανής ζώνης κυρίως λόγω ηλικίας: «Δεν την βλέπω την Ελένη Μενεγάκη, αν και τη συμπαθώ γιατί την έβλεπα μικρή, την έβλεπε η γιαγιά μου πολύ. Αλλά μιλάω για αιώνες πριν, χωρίς να θέλω να πω για τις ηλικίες, γιατί ήταν πολύ νέα στο ξεκίνημά της».

Η Μαρία Μπεκατώρου σχολίασε, τότε, μέσα από την εκπομπή της, τις εν λόγω δηλώσεις και δεν μίλησε με ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια για την εμφάνιση της Ραχήλ Μακρή, καθώς είπε: «Τώρα θα μιλήσω! Η Ραχήλ Μακρή -με συμφέρει που δεν είναι στη Βουλή γι’ αυτό μιλάω- που το μάτι αυτό έχει πέσει και χρειάζεται κάποια βλεφαροπλαστική, τολμά και μιλά για την Ελένη Μενεγάκη; Πόσο χρονών είναι η Ραχήλ Μακρή; Την έβλεπε τη Μενεγάκη με τη γιαγιά της; Μα είναι δυνατόν; Το έκανε επίτηδες νομίζω».