ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Όμιλος ΕΛ.ΠΕ υπερήφανος υποστηρικτής της ελληνικής αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών – Επέστρεψαν με 5 μετάλλια

Με πέντε μετάλλια, δύο χρυσά, ένα αργυρό και δύο χάλκινα στις αποσκευές της επιστρέφει η ελληνική αποστολή, μετά την εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησαν οι αθλητές και οι αθλήτριες στους 23ους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών 2017,που διεξήχθησαν στη Σαμψούντα της Τουρκίας.

Μέγας χορηγός της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2017 υπήρξε ο Όμιλος ΕΛ.ΠΕ. 

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στην ομάδα μπάσκετ γυναικών, η οποία νίκησε στον τελικό τη Λιθουανία με 66-50 και ανέβηκε «στην κορυφή του κόσμου» κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο, καθώς επίσης και στον Αλέξανδρο Παπαδάτο, ο οποίος κατέκτησε τον τίτλο του Παγκόσμιου Χρυσού Ολυμπιονίκη στην ελληνορωμαϊκή πάλη (στα 130kg) και του  Παγκόσμιου Αργυρού Ολυμπιονίκη στην ελευθέρα πάλη (στα 125kg).

Άξιοι συγχαρητηρίων είναι και οι αθλητές του TAE KWON DO, Παύλος Λιότσος και Μαρία Φουλεδάκη, οι οποίοι χάρισαν στην Ελλάδα δύο χάλκινα μετάλλια στα 58 και 67 κιλά αντίστοιχα.

Επιπλέον εξαιρετικές εμφανίσεις πραγματοποίησαν, η ομάδα μπάσκετ των ανδρών (κατετάγη στην τέταρτη θέση), ενώ στο Τζούντο, ο Δημήτρης Σταυρόπουλος, κατέκτησε τον τίτλο του πέμπτου Παγκόσμιου Ολυμπιονίκη.

Στη διοργάνωση εκπροσώπησαν τη χώρα μας 56 αθλητές και αθλήτριες.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους από τον Όμιλο ΕΛ.ΠΕ που χαίρεται να στηρίζει τις προσπάθειές τους και να καμαρώνει για τα επιτεύγματά τους, παρά τις αντιξοότητες που έχουν να αντιμετωπίσουν καθημερινά.