ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ επενδύουν στους άριστους

Για πέμπτη  συνεχόμενη χρονιά ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ επιβράβευσε τους άριστους νέους,  οι οποίοι έχουν επιλέξει  να πραγματοποιήσουν μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό.  Στα κεντρικά γραφεία του Ομίλου έγινε η απονομή 11 υποτροφιών σε άριστους πτυχιούχους που θα συνεχίσουν με μεταπτυχιακές σπουδές σε διακεκριμένα  πανεπιστήμια του εξωτερικού, όπως το COLUMBIA UNIVERSITY, IMPERIAL COLLEGE, LONDON SCHOOL OF ECONOMICS, UNIVERSITY COLLEGE LONDON, UNIVERSITY OF CAMBRIDGE, HEC-Paris, HARVARD BUSINESS SCHOOL.
 Το πρόγραμμα μεταπτυχιακών υποτροφιών του Ομίλου έχει καθιερωθεί για να επιβραβεύει τους νέους, που στοχεύουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και να αποκτήσουν νέες εμπειρίες στον τομέα των επιστημονικών και επαγγελματικών τους ενδιαφερόντων. Οι επιστημονικοί κλάδοι που επιλέγονται είναι οι τομείς Μηχανικής, Νομικής, Οικονομίας και Διοίκησης (με εφαρμογές στη Διύλιση και Εμπορία Πετρελαιοειδών), Πληροφορικής καθώς και ο τομέας Έρευνας και Παραγωγής Υδρογονανθράκων. Η τελική αξιολόγηση γίνεται από στελέχη του Ομίλου με απολύτως αξιοκρατικά και διαφανή κριτήρια ανάμεσα σε πολλούς άριστους υποψηφίους. Όλοι οι επιλεγέντες  υπότροφοι έχουν διακριθεί για τις άριστες επιδόσεις τους, τη συγκρότηση και τους ξεκάθαρους στόχους. 
Ο Πρόεδρος Δ.Σ. της ΕΛ.ΠΕ κ. Ευστάθιος Τσοτσορός και Ανώτατα Στελέχη του Ομίλου, συνεχάρησαν τους υποτρόφους  στη σχετική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν  τους,  ευχήθηκαν καλή επιτυχία στις σπουδές τους, διακρίσεις στον τομέα επιλογής τους και χάραξη μιας επιτυχημένης επαγγελματικής πορείας.