MEDIA

Αυτή είναι η εκπομπή που θέλει να κάνει η Χριστίνα Λαμπίρη στο Epsilon (βίντεο)

Το Labiri biri έκλεισε τον κύκλο του αλλά η Χριστίνα Λαμπίρη παραμένει στο δυναμικό του Epsilon. Η παρουσιάστρια τη νέα σεζόν έχει σκοπό να υποδεχτεί το τηλεοπτικό κοινό με μια εντελώς διαφορετική εκπομπή. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του peoplegreece.com, η Χριστίνα Λαμπίρη έχει εκφράσει την επιθυμία να κάνει μια εκπομπή σαν το View. Πρόκειται για ένα αμερικάνικο talk show που προβάλλεται εδώ και 20χρόνια στο ABC και σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Το concept της εκπομπής αφορά σε μια ομάδα γυναικών που συζητούν διάφορα κοινωνικά, πολιτικά, ψυχαγωγικά και άλλα θέματα που απασχολούν την επικαιρότητα.

Η Χριστίνα Λαμπίρη κατά το παρελθόν έχει δηλώσει πως δεν την αφορά το gossip και το κάνει επειδή το απαιτούν οι… συνθήκες. Φαίνεται πως τώρα θα της δοθεί η ευκαιρία να δείξει στο τηλεοπτικό κοινό μια άλλη πλευρά του εαυτού της.

Όπως είναι γνωστό, οι επικρατέστερες γυναίκες για να καθίσουν δίπλα της είναι η Θεοφανία Παπαθωμά και η Φωτεινή Γεωργαντά, ενώ έχει ακουστεί και το όνομα της Όλγας Λαφαζανή.

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν αυτή τη φορά θα πετύχει το στοίχημα των… γυναικών. Να θυμίσουμε πως και στο παρελθόν έγινε προσπάθεια για μια γυναικεία εκπομπή χωρίς όμως τα επιθυμητά αποτελέσματα, βλέπε «Μίλα» με την Τατιάνα Στεφανίδου και τις Μαρία Σταματέρη, Σοφία Βόσσου, Sunny Μπαλτζή, Τζούλι Αγοράκη, στο Star, αλλά και την εκπομπή «Γυναίκες» με τις Δέσποινα Καμπούρη, Έλενα Παπαβασιλείου, Νόνη Δούνια και Σοφία Βογιατζάκη στο Έψιλον.

Ευχόμαστε η Χριστίνα Λαμπίρη να κάνει την έκπληξη και να αποτελέσει την εξαίρεση.

Πάρτε μια γεύση από την αμερικάνικη εκπομπή «View»

 

 

peoplegreece.com