ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Να κάνει τη δουλειά του…»: Το αιχμηρό σχόλιο Πατούλη για τον Τόσκα

Αιχμηρός για τον Ν. Τόσκα εμφανίστηκε σήμερα σε ανακοίνωσή του ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης, αναφορικά με τον χειρισμό για τα Κύθηρα.
Σύμφωνα ''ο κ. Τόσκας οφείλει να κάνει τη δουλειά του και να καταλάβει ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι πέρα και πάνω από κόμματα. Δεν είναι λάφυρο κανενός. Η προσωπική επίθεση του κ. Τόσκα εναντίον του Δημάρχου Κυθήρων κ. Χαρχαλάκη μας γεμίζει οργή και ενώνει ακόμα περισσότερο τη μεγάλη αυτοδιοικητική οικογένεια με το συνάδελφο των πολύπαθων Κυθήρων.
Θα περιμέναμε από τον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη να απαντήσει επί της ουσίας στα θέματα που έθεσε ο συνάδελφός μας. Αντίθετα με τρόπο ρεβανσιστικό εξαπέλυσε επίθεση παλαιοκομματικού τύπου στο δήμαρχο Κυθήρων ο οποίος όλες αυτές τις ημέρες αγωνίζεται για να προστατέψει το νησί του. Τα μέλη της κυβέρνησης αντί να ντύνουν με κομματικούς μανδύες δημάρχους και να μιλούν με τέτοιο τρόπο πάνω από τις στάχτες, ας προσπαθήσουν να κάνουν ότι είναι δυνατόν για την ασφάλεια και την επίλυση των προβλημάτων των πολιτών''.