ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κωνσταντινόπουλος: Καμία συνεργασία με πολιτικούς τυχοδιώκτες τύπου Κουρουμπλή

Επίθεση εναντίον του υπουργού Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή με αφορμή τις δηλώσεις του για το άρθρο Λαλιώτη και τη συνεργασία ΠΑΣΟΚ -ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

 

 

 

Ο Λαλιώτης, δήλωσε σήμερα ο κ. Κουρουμπλής, έστειλε το μήνυμα και είναι ξεκάθαρο: «Δεν μπορεί η παράταξη που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου να γίνει δεκανίκι της πιο σκληρής νεοφιλελεύθερης πολιτικής του κ. Μητσοτάκη. Η μόνη επιλογή της πρέπει να είναι ένα μεγάλο ριζοσπαστικό αντινεοφιλελεύθερο μέτωπο σε συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ».

Απαντώντας μέσω Facebook ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, χαρακτήρισε τον υπουργό Ναυτιλίας «πολιτικό τυχοδιώκτη», ενώ παράλληλα έκλεισε την πόρτα συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ειδικότερα, ο κ. Κωνσταντινόπουλος έγραψε:

«Ο κ Κουρουμπλής ήταν ο άνθρωπος που το 2012 παίζοντας θέατρο στη Βουλή κ με τρεμάμενη φωνή μας είπε «συγκινημένος» ότι δεν μπορεί να ψηφίσει 2,5δις μέτρα γιατί του έστειλε επιστολή η κόρη του! Με ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε 20 δις μέτρα αλλά η κόρη του δεν έστειλε ούτε ένα γράμμα..

Ξεπέρασε εύκολα την συνεργασία με τον ακροδεξιό Καμμένο και ούτε ένα γράμμα από την κόρη …

Ο κ ΤΣΙΠΡΑΣ τον επιβράβευσε για τις υπηρεσίες του ως δούρειο ίππο του ΣΥΡΙΖΑ στο ΠΑΣΟΚ & τον κρατά στην υπουργική καρέκλα!

Ο ΣΥΡΙΖΑ με τις πολιτικές του θα επαναφέρει τη ΝΔ & το νεοφιλελεύθερο Μητσοτάκη όπως λέει ο κ Κουρουμπλής στην πλειοψηφία της Βουλής,μην ψάχνει συνενόχους .

Το ΠΑΣΟΚ η Δημοκρατική Συμπαράταξη έχει μια επιλογή, την δεύτερη θέση στις επόμενες εκλογές,

Προϋπόθεση, καμία συνεργασία με πολιτικούς τυχοδιώκτες τύπου κ Κουρουμπλή κλπ».