ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οργισμένη αντίδραση της Δούρου: «Σταματήστε τιτιβίσματα και δελτία Τύπου»

«Η Περιφέρεια Αττικής στηρίζει τη μάχη που δίνουν με αυταπάρνηση εδώ και 24ώρα οι πυροσβέστες, οι εθελοντές, οι άνθρωποι της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής» δήλωσε η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.

«Από την πρώτη στιγμή με εισήγηση της Περιφέρειας Αττικής κηρύχθηκε ο Δήμος σε έκτακτη ανάγκη  πράγμα που μας επιτρέπει να προχωρήσουμε ακόμα και στη στέγαση των συμπολιτών μας που έχουν βρεθεί χωρίς σπίτι. Αμέσως στείλαμε 16 υδροφόρες και 7 βαριά μηχανήματα έργου που αυτή τη στιγμή έφτασαν τον αριθμό των 26» τόνισε η κ. Δούρου στην ΕΡΤ απ’ ευθείας από το Πεντελικό Όρος απευθύνοντας παράλληλα έκκληση προς όλους και όλες «να σταματήσουν τα τιτιβίσματα και τα δελτία τύπου και τα ποσταρίσματα».

«Σεβαστείτε τους συμπολίτες μας που έχασαν βιος δεκαετιών, τους πυροσβέστες που επιχειρούν άυπνοι τόσες μέρες, σεβαστείτε τους υπηρεσιακούς παράγοντες της πολιτικής προστασίας που δουλεύουν άοκνα τόσες μέρες» είπε χαρακτηριστικά προσθέτοντας  «όταν επιχειρούμε σιωπούμε, δελτία τύπου από ξαπλώστρες στα νησιά και κομματικά γραφεία, αν κάποιος δεν μπορεί να τα διαβάσει κοιτώντας στα μάτια τους άντρες της Πυροσβεστικής. Να μην τα γράφει».

Ήρθαμε για να σημάνουμε τη διαδικασία της πρόληψης δήλωσε ο δήμαρχος Πεντέλης, Δημήτρης Στεργίου από το Πεντελικό Όρος τονίζοντας ότι «η Περιφέρεια Αττικής στάθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό μας».