LIFESTYLE

Γνωστός δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 δουλεύει σε μίνι μάρκετ στην Κρήτη!

Δεν δέχθηκε τη μείωση μισθού που του έκαναν το 2015 στον ΑΝΤ1 και αποφάσισε να αλλάξει τελείως τη ζωή του, μετακομίζοντας στην Κρήτη και δουλεύοντας σε μίνι μάρκετ!

Στα Χανιά βρίσκεται ο γνωστός δημοσιογράφος και πρώην παρουσιαστής του αθλητικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 Κυριάκος Καψής, ο οποίος μίλησε στο gossip-tv.gr για το νέο του ξεκίνημα: «Κοιτάξτε, φυσικά τη δημοσιογραφία δεν την αφήνω, έχει εξελιχθεί σε χόμπι μου. Παραμένω υπεύθυνος τύπου του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, διδάσκω στο ΙΕΚ MORFI του Ηρακλείου Κρήτης, ενώ κάνω κι άλλα πράγματα παράλληλα. Αυτή την περίοδο, εργάζομαι σε ένα 24ωρο μίνι μάρκετ για να συμπληρώνω το εισόδημά μου και επίσης πριν λίγες ημέρες, αγοράσαμε ένα μοσχάρι με έναν πολύ καλό μου φίλο. Ελπίζουμε να αποδειχθεί κερδοφόρο και να έρθουν κι άλλα μοσχάρια στη συνέχεια, να γίνουν πολλά».

Όπως αποκάλυψε επίσης, τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έχει σχέση με μία κοπέλα στην οποία έκανε πρόταση γάμου και σε λίγο καιρό αναμένεται και να αρραβωνιαστούν.