ΔΙΕΘΝΗ

Αυτός είναι ο 17χρονος τρομοκράτης που ψάχνει όλη η Ευρώπη! Η ανάρτηση με την οποία προανήγγειλε το μακελειό!

Ο 17χρονος Μούσα Ουκαμπίρ είναι αυτή τη στιγμή ο πιο καταζητούμενος άνθρωπος όχι μόνο στην Ισπανία αλλά σε όλη την Ευρώπη. Είναι ο άνθρωπος που νοίκιασε ένα δεύτερο βαν, ίσως το αυτοκίνητο διαφυγής μετά την τρομοκρατική επίθεση στη Βαρκελώνη κλέβοντας την ταυτότητα του αδερφού του!

Λίγες ώρες μετά την επίθεση, δόθηκε στη δημοσιότητα η φωτογραφία του 28χρονου Ντρις Ουκαμπίρ, του αδερφού του νεαρού που καταζητείται. Ο 28χρονος άνδρας παραδόθηκε σε αστυνομικό τμήμα σχεδόν 100 χιλιόμετρα έξω από τη Βαρκελώνη, λέγοντας πως ο αδελφός του, του είχε κλέψει την ταυτότητα.

Η ταυτότητά του είχε χρησιμοποιηθεί για να νοικιαστεί ένα δεύτερο βαν, με το οποίο οι τρομοκράτες που έπεσαν πάνω στο πλήθος στη λεωφόρο Λας Ράμπλας της Βαρκελώνης σκοτώνοντας 13 ανθρώπους, ανάμεσά τους ένα τριών ετών κοριτσάκι και τραυματίζοντας άλλους 100 ανθρώπους, μάλλον είχαν σκοπό να χρησιμοποιήσουν για να διαφύγουν!

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως στο Kiwi, ένα δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης, είχε ανεβάσει μήνυμα στο οποίο έλεγε πως είναι ο βασιλιάς του κόσμου και πως η πρώτη του πράξη θα ήταν να σκοτώσει όλους τους άπιστους!