MEDIA

Αυξάνονται οι παίκτες του Nomads -Οι αλλαγές της τελευταίας στιγμής

Με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου παρουσιαστή και στο ρόλο των… Νομάδων στις μακρινές Φιλιππίνες μια πλειάδα γνωστών προσώπων στο ευρύ κοινό,  ο ΑΝΤ1 φιλοδοξεί να πιάσει επιδόσεις Survivor στο πρώτο μισό της σεζόν. Η αρχική ιδέα να υπάρχει παρουσιαστής και στην Αθήνα τη βραδιά της αποχώρησης (κάθε Παρασκευή) για να μεταδίδεται live on tape –και να αποφευχθούν διαρροές πριν από την προβολή του επεισοδίου– έχει εγκαταλειφθεί λόγω τεχνικών ζητημάτων εξαιτίας της διαφοράς ώρας.

Αν και είχε αποφασιστεί πως ο αριθμός των παικτών που θα μάχονταν για την… επιβίωσή τους στο Παλαουάν των Φιλιππίνων θα ήταν 18, φαίνεται πλέον πως οι Νομάδες θα είναι 21, αφού ο αριθμός των υποψηφίων (πάνω από 25.000 αιτήσεις) και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά τους ικανοποιούν τις υψηλές απαιτήσεις των ιθυνόντων του σταθμού. Ο Γιώργος Μαυρίδης, ο Μιχάλης Ζαμπίδης και ο pastry chef Διονύσης Αλέρτας είναι οι τρεις σίγουροι που έχουν ήδη επιλεγεί. Συνολικά οι αναγνωρίσιμοι που θα επιλεγούν θα είναι επτά. Τα περίπου 90 άτομα της παραγωγής θα πετάξουν για τις Φιλιππίνες στις 22 Σεπτεμβρίου, ενώ η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για τις 2 Οκτωβρίου.

Το Nomads θα μεταδίδεται καθημερινά στις 21.00 και για δύο ώρες, ενώ την Παρασκευή που θα πραγματοποιείται η αποχώρηση το επεισόδιο θα διαρκεί περισσότερο.

peoplegreece.com