LIFESTYLE

Χωρίς… σουτιέν εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί η σταρ!

Η σταρ της ποπ σκηνής έχοντας αποφασίσει να επεκτείνει τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες και σε άλλους τομείς της γυναικείας εμφάνισης και ομορφιάς, λανσάρει τη δική της σειρά προϊόντων μακιγιάζ που φέρει τον τίτλο «Fenty Beauty» και ξετρελαίνει τον κόσμο του beauty.
Το λανσάρισμα της νέας συλλογής με προϊόντα ομορφιάς της Ριάνα πραγματοποιήθηκε χθες, Πέμπτη, στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης με μεγάλη πρωταγωνίστρια της βραδιάς φυσικά την ίδια.
Η ταλαντούχα Riri εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με μια από τις πιο λαμπερές και εντυπωσιακές στιλιστικές επιλογές που έχει κάνει ποτέ, η οποία βασίστηκε και σε ένα από τα αγαπημένα της χρώματα, εκείνο που αναδεικνύει ίσως περισσότερο από κάθε άλλο την εξωτική της ομορφιά και τη σοκολατένια επιδερμίδα της.

Ντυμένη από την κορυφή ως τα νύχια στα κίτρινα, η Ριάνα τίμησε τον οίκο υψηλής ραπτικής Oscar de la Renta, με μια δημιουργία του που αποτελούνταν από δύο κομμάτια: μια custom made maxi φούστα με πολύ όγκο και σκίσιμο από τη μια πλευρά (η οποία δεν είναι διαθέσιμη στην αγορά) και ένα crop top με μακριά μανίκια, το οποίο κι έδεσε περίτεχνα προκειμένου να αφήσει εκτεθειμένους τους κοιλιακούς της. Το σύνολο συνδύασε με χρυσά πέδιλα και κομψά κοσμήματα από διαμάντια.
Το λαμπερό χρώμα των ρούχων της δεν αποτέλεσε όμως το μοναδικό λόγο για τον οποίο μαγνήτισε τα βλέμματα. Η Ριάνα άναψε φωτιές με την απόφασή της να κυκλοφορήσει braless στο event, δηλαδή χωρίς σουτιέν, δείχνοντας σε όλους ότι είναι μια γυναίκα με αυτοπεποίθηση.

 

bovary.gr