ΔΙΕΘΝΗ

Σοκάρει η εξομολόγηση διάσημης τραγουδίστριας για βασανιστήρια από την ίδια της τη μητέρα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια συγκλονιστική εξομολόγηση κάνει η Sinead O'Connor, η τραγουδίστρια που πρόσφατα κατέρρευσε σε δημόσια θέα, μέσω βίντεο που ανέβασε η ίδια στο διαδύκτιο.

Αυτή τη φορά η Ιρλανδή τραγουδίστρια που έγινε παγκοσμίως γνωστή κυρίως για την επιτυχία της «Nothing Compairs to you», μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή του Dr Phil. 

Εκεί, η Sinead O'Connor μιλά για την μητέρα της, για την οποία λέει πως «δεν ήταν καθόλου, καθόλου, καθόλου καλά» και για την οποία εξομολογείται πως την βασάνιζε τόσο σωματικά όσο και ψυχικά!

«Είχε ένα δωμάτιο βασανιστηρίων, ήταν ένα δωμάτιο βασανιστηρίων. Ήταν ένας άνθρωπος που χαμογελούσε και χαιρόταν ενώ σου προκαλούσε πόνο» λέει η 50χρονη τραγουδίστρια και προχωρά στην αποκάλυψη φρικτών περιστατικών, ψυχολογικού εκβιασμού, σωματικής βίας και σεξουαλικής κακοποίησης.

«Με έβαζε να λέω συνέχεια, συνέχεια "είμαι ένα τίποτα, είμαι ένα τίποτα", ενώ με χτυπούσε», διηγείται η Sinead O'Connor και εξηγεί πως όλο αυτό σταμάτησε μόνο όταν το έσκασε από το σπίτι της, στα 13 της χρόνια.