LIFESTYLE

Συνέχεια στο σίριαλ Καρβέλας- Star academy: Τι γίνεται με την δίκη…

Αντιμέτωπος με το ενδεχόμενο να χάσει την περιουσία του είναι ο Νίκος Καβρέλας, λόγω της δικαστικής διαμάχης με το Epsilon, που προκλήθηκε από την αποχώρησή του από το Star Academy μετά τον έντονο on air καβγά με τον Μένιο Φουρθιώτη.

Η λήξη της συνεργασίας των δύο πλευρών είχε ανακοινωθεί στα τέλη Μαΐου, λίγες ημέρες αφότου ο συνθέτης και ο παρουσιαστής «μονομάχησαν» κατά την διάρκεια του live. Οι δύο άνδρες αντήλλαξαν εκατέρωθεν «πυρά», με τον Μένιο να λέει, μεταξύ άλλων, «αν δεν σας αρέσει, μπορείτε να αποχωρήσετε! Η πόρτα είναι ανοιχτή. Από εκεί παρακαλώ» και τον συνθέτη να τονίζει «η δικτατορία σας τελείωσε» και να επισημαίνει πως η παρότρυνση να αποχωρήσει συνιστά διάρρηξη συμβολαίου.

Στη συνέχεια, όπως σας έχουμε ενημερώσει, το Epsilon κινήθηκε νομικά. Συγκεκριμένα, με µια διαταγή πληρωµής που εκδόθηκε στις 26 Ιουνίου, η Ραδιοτηλεοπτική Α.Ε., ως ιδιοκτήτρια του καναλιού, διεκδίκησε από τον µουσικοσυνθέτη ως ρήτρα το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 500.000 ευρώ, ενώ το σκεπτικό της απόφασης κάνει λόγο για αθέτηση των όρων συνεργασίας, η οποία συµφωνήθηκε και υπογράφηκε µεταξύ καναλιού και συντελεστών στις 2 Απριλίου του 2017. Μάλιστα, δεσµεύτηκε το σύνολο των τραπεζικών λογαριασµών του Νίκου Καρβέλα και της εταιρείας Vanillia ΕΠΕ, με την Άννα Βίσση να εμπλέκεται στην υπόθεση παρά το ότι παραμένει στη θέση της, καθώς δεν µεσολάβησε απλώς προτείνοντας στον σταθµό τον πρώην σύζυγό της και συνεργάτη της, αλλά και υπέγραψε τη σχετική σύµβαση ως εγγυήτρια.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Espresso, οι δύο πλευρές θα βρεθούν αντιμέτωπες στις δικαστικές αίθουσες και, συγκεκριμένα, σήμερα, Τετάρτη, στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας. Εκεί θα συζητηθούν τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε το κανάλι κατά του Νίκου Καρβέλα, ζητώντας την συντηρητική κατάσχεση της περιουσίας του, καθώς του καναλιού είναι να «παγώσει» τυχόν μεταβολή της περιουσίας του συνθέτη, μέχρι τη συζήτηση και την έκδοση απόφασης για την κύρια αγωγή. Από την πλευρά του, ο συνθέτης έχει καταθέσει αίτηση αναστολής της εκτέλεσης και οι δύο αγωγές αναμένεται να συνδικαστούν.

Όπως γίνεται αντιληπτό, αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις!

Peoplegreece.com