ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκ στο Αγρίνιο! 43χρονος πυροβόλησε με αεροβόλο 9χρονο στο πρόσωπο

Ένα 9χρονο αγόρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου φέροντας τραυματισμό από αεροβόλο όπλο. Το παιδί στάθηκε τυχερό καθώς αφού πυροβολήθηκε τραυματίστηκε ελαφρά στο πρόσωπο και αποφεύχθηκε τραγωδία. 

 

 

 

Το περιστατικό σημειώθηκε χθες το απόγευμα (17:00) στα Καλύβια Αγρινίου και δράστης του πυροβολισμού φέρεται 43χρονος που συνελήφθη και σήμερα θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων και πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου να ενεργεί την έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες του συμβάντος.

Σημειωτέον πως στην οικία του 43χρονου έγινε και νομότυπη αστυνομική έρευνα κατά την οποία εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν δυο κυνηγετικά όπλα και ένα πολεμικό τυφέκιο παλαιού τύπου.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 43 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή και διάπραξη επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε ανήλικο.

Ειδικότερα, ο δράστης φέρεται με αεροβόλο όπλο να πυροβόλησε από απόσταση εννιάχρονο ημεδαπό, προκαλώντας του επικίνδυνη σωματική βλάβη στο πρόσωπο.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου όπου του αφαιρέθηκε βολίδα αεροβόλου όπλου από το μάγουλο και μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών αποχώρησε.

Για τη διερεύνηση του περιστατικού διενεργήθηκε άμεσα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου έρευνα στην οικία του 43χρονου όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα εξής :

Μια κυνηγετική καραμπίνα την οποία κατείχε παράνομα,
Ένα κυνηγετικό δίκαννο το οποίο κατείχε παράνομα,
Ένα πολεμικό τυφέκιο παλαιού τύπου.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Την προανάκριση και τις έρευνες της υπόθεσης, οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη, διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου.