LIFESTYLE

Αγγελική Δαλιάνη: Μιλάει πρώτη φορά για την πρόωρη γέννα της

Ευτυχισμένες στιγμές έζησαν χθες η Αγγελική Δαλιάνη και ο Μάνος Παπαγιάννης, καθώς υποδέχτηκαν το δεύτερο παιδάκι τους.

 

 

 

Η ηθοποιός γέννησε πρόωρα, καθώς ο μπέμπης βιάστηκε να έρθει στον κόσμο δύο μήνες νωρίτερα. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και μητέρα και γιος χαίρουν άκρας υγείας. Την αποκάλυψη της γέννα την έκανε η ίδια η ηθοποιός αναρτώντας στο Instagram μια φωτογραφία με τον σύζυγο της μέσα από το μαιευτήριο.

Η Αγγελική Δαλιάνη σήμερα μίλησε στην εκπομπή Επιτέλους Σαββατοκύριακο για την γέννηση του γιου της. «Αγχωθήκαμε λιγάκι γιατί είναι αρκετά νωρίς η αλήθεια είναι. Ευτυχώς που δεν βγήκε στην (τελευταία) παράσταση, εκεί πάνω στη σκηνή», ανέφερε αρχικά με χιούμορ.

Στην συνέχεια αποκάλυψε: «Είναι τελείως διαφορετική εμπειρία από την πρώτη, με τη μικρή που γεννήθηκε φυσιολογικά και στην ώρα της και η αλήθεια είναι ότι αγχωθήκαμε αρκετά. Προσπαθούσαμε να το καθυστερήσουμε όσο πιο πολύ γίνεται, αλλά βιαζόταν πολύ ο μικρός. Είμαστε όμως πολύ χαρούμενοι γιατί δείχνουν τα πράγματα ότι πάνε πολύ καλά, αλλά έχουμε λίγο δρόμο μπροστά μας ακόμα. Και από τη στιγμή που διαδόθηκαν τα νέα, μου είπε πάρα πολύς κόσμος-πέρα από τις ευχές- να μην ανησυχούμε».

Τέλος, ανέφερε πως δεν έχει δει ακόμη το μωρό και πως θα το έβλεπε σήμερα, ενώ αποκάλυψε και που βρισκόταν όταν έσπασαν τα νερά: «Ήμουν στο καφέ που έχουμε και έπινα μια μπίρα, και διασκέδαζα. Δεν πόνεσα καθόλου αλλά σπάσανε τα νερά, και φύγαμε εσπευσμένα. Δεν ήθελα να το πιστέψω, οπότε φύγαμε κατευθείαν για το μαιευτήριο, πήρα κατευθείαν το γιατρό, και ευτυχώς όλα έγιναν πάρα πολύ γρήγορα».