MEDIA

Nomads: Ο Αρναούτογλου αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες – Αυτό είναι το τρέιλερ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πρόκειται να παρουσιάζει το νέο reality επιβίωσης του Ant1, Νomads το οποίο ξεκινά στις 2 Οκτωβρίου. Ο παρουσιαστής βρέθηκε σήμερα στο πλατό της Φαίης Σκορδά και μίλησε για όλα όσα θα δούμε.
«Είναι η επόμενη ημέρα στα reality επιβίωσης», διευκρίνισε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος εξήγησε ότι έχει να κάνει τόσο με τα παιχνίδια, όσο και με τις συνθήκες επιβίωσης. Εν συνεχεία μίλησε για τις τρεις ομάδες του παιχνιδιού, οι οποίες θα βρεθούν στις Φιλιππίνες στις 2 Οκτωβρίου, όταν και  αναμένεται να γίνει η πρεμιέρα του.

Ο Γρηγόρης εξήγησε πως θα βγαίνουν κάθε φορά τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση, με το κοινό να ψηφίζει έναν θετικά για παραμονή και τους δύο που απομένουν να αγωνίζονται μεταξύ τους για την παραμονή τους!

«Δεν μπορείς να διώχνεις τόσο εύκολα τους ανθρώπους από τη ζωή σου. Γιατί στα reality να τους διώχνουμε τόσο εύκολα; Αν λέμε reality, να μιλήσουμε για πραγματική ζωή και όχι να μπορεί να διώξει ο ένας τον άλλο με ένα τηλεφώνημα», επεσήμανε ο παρουσιαστής.

Το νέο ριάλιτι θα κάνει πρεμιέρα στον Ant1 στις 2 Οκτωβρίου και θα προβάλλεται καθημερινά από τις 21.00 έως τις 23.00.

Σήμερα έκανε «πρεμιέρα» το τρέιλερ του Nomads μέσα από την πρωινή εκπομπή του Ant1: