MEDIA

Ποιοι αναλαμβάνουν -Οι αλλαγές στο ενημερωτικό του ΣΚΑΪ

Την αναδιοργάνωση του ενημερωτικού τομέα, ανακοίνωσε ο ΣΚΑΙ, σημειώνοντας ότι γίνεται προκειμένου να συνεχιστεί η ανοδική πορεία του σταθμού και τα επόμενα χρόνια.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, βασικός άξονας των αλλαγών είναι η εξέλιξη και η αξιοποίηση του στελεχιακού δυναμικού του ομίλου, αλλά και η ανανέωση προκειμένου ο σταθμός να ανταποκριθεί στις αλλαγές στον χώρο των media.
Μετά και την ανάληψη της Γενικής Διεύθυνσης Ειδήσεων & Ενημέρωσης από τον Νίκο Φιλιππίδη, το νέο οργανόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής:
Διευθυντής Ειδήσεων αναλαμβάνει ο Γιάννης Αδαμίδης, μέχρι πρότινος αρχισυντάκτης των δελτίων. Ο Γ. Αδαμίδης εργάζεται στον ΣΚΑΙ από το 2011 και έχει εργαστεί στο παρελθόν και σε άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς.
Διευθύντρια Σύνταξης Ειδήσεων παραμένει η Λία Παρασκευά με ενισχυμένα καθήκοντα, αφού έχει στόχο να ενοποιήσει και να αναβαθμίσει τα desk τηλεόρασης, ραδιοφώνου και internet σε ένα integrated newsroom στα πρότυπα διεθνών οργανισμών.
Διευθυντής Ενημερωτικών Εκπομπών παραμένει ο Γιάννης Κολοκυθάς, ο οποίος διαθέτει πολυετή εμπειρία στα περισσότερα μεγάλα κανάλια.
Διευθυντής του ραδιοφώνου του ΣΚΑΙ 100,3 διατηρείται ο Νίκος Ανδρίτσος, ο οποίος υπηρετεί πιστά για πολλά χρόνια το σταθμό και με πολύχρονη παρουσία στις Βρυξέλλες.

Πηγή: ΣΚΑΙ