ΔΙΕΘΝΗ

Φρίκη: Βγήκε από το ψυχιατρείο και αποκεφάλισε μωρό 18 μηνών! (βίντεο)

Ένας δολοφόνος αφέθηκε ελεύθερος από το ψυχιατρείο, αποκεφάλισε τη 18 μηνών κόρη της ανιψιάς του και περιφερόταν στους δρόμους με το κεφάλι της μικρής, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες του τραγικού περιστατικού.

Ο 42χρονος άντρας μαχαίρωσε και την ανιψιά του, μητέρα του νεκρού κοριτσιού. Η γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια της επίθεσης στη ρωσικής πόλης Astrakhan, χωρίς πάντως η ζωή της να διατρέχει κίνδυνο.

Η ανιψιά του άντρα είχε προηγουμένως ζητήσει από τις αρχές να μην τον αφήσουν ελεύθερο από το ψυχιατρικό νοσοκομείο, φοβούμενη ότι παρέμενε κίνδυνος μετά τη δολοφονία μιας γυναίκας πριν από έξι χρόνια, όπως γράφει η Daily Mail. Απεγνωσμένα προσπάθησε να σώσει την κόρη της Ναταλία αλλά δέχτηκε και η ίδια επίθεση από τον 42χρονος την ώρα που σκότωνε το παιδί στην κουζίνα.

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε, σύμφωνα με τη Daily Mail: «Το μικρό κοριτσάκι ήταν ανιψιά του και η μητέρα του εκλιπαρούσε να μην τον αφήσουν να βγει από το ψυχιατρείο. Και κοιτάξτε τώρα πώς κατέληξε. Έτρεξε τη γύρω περιοχή με το κεφάλι της μικρής.

 

 

eleftherostypos.gr