LIFESTYLE

Αυτός είναι ο γοητευτικός σύντροφος της Ζωζώς Σαπουντζάκη…

Ζωζώ σημαίνει ζω, υπάρχω, αναπνέω, ερωτεύομαι! Η αειθαλής «βασίλισσα της νύχτας» εμφανίστηκε στο Ηρώδειο με το αμόρε της και -όπως ήταν επόμενο- η νύχτα έγινε μέρα από τα φωτογραφικά φλας. 

Πρώτη η «Espresso» είχε αποκαλύψει πριν από ενάμιση χρόνο την ταυτότητα του γοητευτικού και low profile άνδρα που στέκεται διακριτικά στο πλευρό της Ζωζώς Σαπουντζάκη. Το αίσθημα, λοιπόν, καλά κρατεί και πολύ χαιρόμαστε γι' αυτό. 

Η δημοφιλής καλλιτέχνιδα και ο Πύρρος Αναγνωστόπουλος παρακολούθησαν μαζί την παράσταση των μπαλέτων Βejart στο Ωδείο του Ηρώδου Αττικού και φάνηκαν να το ευχαριστούνται και με το παραπάνω. Μιλώντας πριν από καιρό σε τηλεοπτική εκπομπή η Ζωζώ είχε παραδεχτεί ότι βρίσκεται σε σχέση.

«Κάνω παρέα με έναν κύριο» είχε πει χαρακτηριστικά τότε για να προσθέσει στη συνέχεια πως «η μοναξιά είναι κακό πράγμα». Κατά την κοσμική εμφάνισή της με τον Πύρρο Αναγνωστόπουλο το βράδυ της περασμένης Κυριακής η τραγουδίστρια και ηθοποιός που μεσουρανούσε τη «χρυσή» εποχή του ελληνικού κινηματογράφου ήταν -όπως πάντα- υπέρλαμπρη. 

Για την περίσταση επέλεξε λευκό σακάκι και μαύρη παντελόνα με διαφάνειες, ενώ ο συνοδός της ήταν κι εκείνος ντυμένος κομψά και μάλιστα σε ασορτί χρωματικό συνδυασμό. Το χαμόγελο της Ζωζώς την ώρα που τους απαθανάτιζαν οι φωτογράφοι μαρτυρά, αν μη τι άλλο, πόσο ευτυχισμένη και σίγουρη νιώθει δίπλα στον φύλακα άγγελό της.

 

 

espressonews.gr