MEDIA

«The Vineyard Secrets»: Η νέα κοινωνική σειρά αποκλειστικά στο Novalifε!

Η νέα σειρά «The Vineyard Secrets» εμπλουτίζει το πρόγραμμα του καναλιού Novalifε κάνοντας πρεμιέρα τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου στις 18:30. Η νέα ισπανική σειρά θα προβάλλεται αποκλειστικά στο κανάλι Novalifε καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 18.50.

 

 

 

 

Η νέα κοινωνική σειρά «The Vineyard Secrets» περιγράφει την εμπορική συνεργασία μεταξύ των αμπελώνων Cortázar και Reverte, που έχουν ως σκοπό τους να κυριαρχήσουν στην αγορά του κρασιού. Ωστόσο, ένα απροσδόκητο ειδύλλιο, μεταξύ της μοναδικής κόρης της οικογένειας Cortázar και του κληρονόμου του αμπελώνα Reverte, θα δώσει και στις δύο οικογένειες αφορμές για αντιπαράθεση. Οι ίντριγκες θα έρθουν στην πόλη όταν ένα φρικτό έγκλημα θα προκαλέσει συγκρούσεις ικανές να αλλάξουν τις ζωές όλων.

Η ισπανική σειρά «The Vineyard Secrets» είναι σκηνοθετημένη από τους Μιγκέλ Κοντέ και Ρουμπέν Τορεχόν, ενώ το πρωταγωνιστικό καστ της σειράς πλαισιώνουν οι ταλαντούχοι Χεσούς Ολμέδο, Βερόνικα Σάντσες, Αλμπέρτο Σαν Χουάν και Βίκτορ Κλαβίχο.

Το Novalifε είναι το αγαπημένο ψυχαγωγικό κανάλι της Nova, το οποίο διαθέτει πλούσιο κινηματογραφικό περιεχόμενο, εξαιρετικές σειρές, ανατρεπτικά talk shows και τις καλύτερες εκπομπές για κάθε προτίμηση. 
Η σειρά «The Vineyard Secrets» μετά την προβολή της θα διατίθεται σε Nova On Demand και Nova GO, ώστε οι συνδρομητές της Nova να μπορούν να τα απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν, όπου και αν βρίσκονται!