ΔΙΕΘΝΗ

Έφτιαξαν τείχος στο παλάτι του Κένσιγκτον!

Για τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την σύζυγό του Κέιτ Μίντλετον, που τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο αναμένεται να φέρει στον κόσμο το τρίτο της παιδί, η ασφάλεια των παιδιών τους είναι από τις προτεραιότητές τους και στο πλαίσιο αυτό έφτιαξαν ένα τείχος από δέντρα στο παλάτι.

Συγκεκριμένα, με εντολή του ζεύγους και «για λόγους ιδιωτικότητας και ασφάλειας», όπως αναφέρει ο βρετανικός Τύπος, κατασκευάστηκε ένα τείχος από κωνοφόρα δέντρα, μήκους 250 μέτρων και ύψους πάνω από 12 μέτρα γύρω από το παλάτι του Κένσιγκτον, ώστε τα αδιάκριτα βλέμματα να κρατούνται μακριά αλλά να εμποδίζονται και τυχόν εισβολείς.

Μια ομάδα κηπουρών φρόντισε να κατασκευαστεί το γιγάντιο τείχος με δέντρα που μεταφέρθηκαν από την κατοικία του ζεύγους των γαλαζοαίματων στο Άμνερ Χολ του Νόρφολκ.

Ήδη, το παλάτι του Κένσιγκτον, μετά την γέννηση του πρίγκιπα Γεώργιου, είχε εκδώσει ανακοίνωση στην οποία παρακαλούσε τους δημοσιογράφους να σεβαστούν την ιδιωτική ζωή της οικογένειας.

Το κόστος φύλαξης των 21 μελών της βασιλικής οικογένειας της Γηραιάς Αλβιόνας είναι εξαιρετικά μεγάλο. Σύμφωνα με την Mirror, για το 2010 δαπανήθηκαν 113 εκατ. ευρώ για την ασφάλεια των Βρετανών γαλαζοαίματων ενώ 1.000 αστυνομικοί προστατεύουν την βασιλική οικογένεια ημέρα και νύχτα.