MEDIA

Η Realnews αυτής της Κυριακής

Με τίτλο: «“Big Brother” για τους οφειλέτες του Δημοσίου!» κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews, η οποία αποκαλύπτει ότι η κυβέρνηση συστήνει υπηρεσία πίστωσης και πλούτου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Realnews, η νέα ανεξάρτητη Αρχή θα «σκανάρει» οφειλές φυσικών προσώπων και επιχειρήσεων σε τράπεζες, εφορία, Ταμεία, ΔΕΚΟ και θα κρίνει το μοντέλο της ρύθμισης οφειλών.

Επίσης, μέσω point system η Αρχή θα βαθμολογεί την πιστοληπτική ικανότητα από 1 έως 10, ανάλογα με το πώς εξυπηρετεί ο ενδιαφερόμενος τις οφειλές του.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Τι θα ζητήσει ο Αλέξης Τσίπρας από τον Τραμπ.

– Υπόθεση Ζαφειρόπουλου: Δολοφονία με… ραντεβού! Η ΕΛ.ΑΣ «ξεσκονίζει» τηλέφωνα, κάμερες, παλιές δικαστικές υποθέσεις και προσωπικές σχέσεις για τον εντοπισμό των εκτελεστών του δικηγόρου.

– Ο «γαλάζιος» ανασχηματισμός. Οι νέοι ρόλοι και οι ισορροπίες στο επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη.

– Γιατί «απασφάλισε» ο πρόεδρος Λεβέντης.

– Τάκης Θεοδωρικάκος: «Ακροδεξιά στελέχη η Νέα Δημοκρατία δεν έχει. Έχει όμως η κυβέρνηση».

– Γιώργος Σταθάκης: «Ο μόνος που έχω ακούσει μέχρι τώρα να ζητά νέα μέτρα είναι ο αντιπολιτευόμενος Τύπος».

– Όλο το παρασκήνιο: Πώς έκλεισε η συμφωνία Γαβρά – Βαρουφάκη για την ταινία.

– Ξέσπασε «εμφύλιος» στο κόμμα του Σώρρα.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Μια δικηγόρος για τον ζεν πρεμιέ. Η Κριστιάνα Παπαϊωάννου έκλεψε την καρδιά του Μάνου Ιωάννου. Ο ανερχόμενος ηθοποιός έχει έρθει πολύ κοντά με τη γοητευτική νομικό, αποφεύγει όμως τις δηλώσεις και τα φλας, αφού πλέον έχει επιλέξει να κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή.

– «Η Φοίβη, δυστυχώς, δεν είναι έγκυος». Ο Αρης Σπηλιωτόπουλος απαντάει αποκλειστικά στη Realnews για τις φήμες που ήθελαν εκείνον και τη σύντροφό του Φ. Γραμματικού να περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

– Έφτιαξαν την ερωτική φωλιά τους. Ο πρωταγωνιστής της σειράς του ANT1 «Παρθένα Ζωή» Γιάννης Χατζηγεωργίου και η χορεύτρια Σοφία Κρανιά μένουν πλέον κάτω από την ίδια στέγη και λάμπουν από ευτυχία.

– Γαμπρός ετών 76! Ο Κώστας Πρέκας είναι έτοιμος να παντρευτεί στις αρχές του επόμενου έτους τη σύντροφό του Μαίρη Βιντιάδου.

– Διαζύγιο – εξπρές. Οκτώ μήνες μετά τον γάμο τους και έξι μήνες μετά τον ερχομό της κόρης τους, ο Κώστας Δόξας και η Μαρία Δεληθανάση αποφάσισαν να χωρίσουν οριστικά.

– Πέμη Ζούνη: «Ο θυμός είναι άχρηστο συναίσθημα».

– Επανασύνδεση για Ζοζεφίν – Βασίλη! Η τραγουδίστρια Ζ. Βέντελ και ο εφοπλιστής Β. Μιχαήλ είναι πάλι μαζί και συγκατοικούν.