LIFESTYLE

Απαρηγόρητη η Χαρούλα Αλεξίου στην κηδεία του αδερφού της…

Το τελευταίο αντίο, στον Γιώργο Σαρρή, είπαν σήμερα το μεσημέρι, στο νεκροταφείο του Παλαιού Φαλήρου, οικογένεια, συγγενείς και φίλοι. 
Η Χαρούλα Αλεξίου, με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησε τον αδερφό της, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή τα ξημερώματα της Παρασκευής, σε ηλικία μόλις 69 ετών. Στο πλευρό της Χαρούλας Αλεξίου βρισκόταν συνεχώς ο γιος της Μάνος Θεοφίλου 

 

 

Ο Γιώργος Σαρρής (Γιώργος Ρουπάκας) ήταν ο –κατά δυο χρόνια (γεννημένος το 1948) μεγαλύτερος- αδερφός της Χαρούλας Αλεξίου. Βέβαια, δεν είναι απλά ο αδερφός της Χαρούλας Αλεξίου, αλλά ένας λαϊκός τραγουδιστής, που πρωτοανέβηκε στο πάλκο το 1973. Έπρεπε όμως να περάσει μια σχεδόν δεκαετία για να μπει στη δισκογραφία και να έρθει, στις αρχές της δεκαετίας του ’80, η τεράστια επιτυχία του τραγουδιού «Οι νταλίκες» («Με τα φώτα νυσταγμένα και βαριά»), η οποία κυριολεκτικά τον εκτίναξε και τον καθιέρωσε ως έναν γνωστό λαϊκό τραγουδιστή.
Τα ’80ς ήταν κι η πιο επιτυχημένη, από πλευράς δημοφιλίας, εμπορικότητας και σουξέ, δεκαετία της καριέρας του. Η δισκογραφία του, βέβαια, συνεχίστηκε και τη δεκαετία του ’90 ως και τις αρχές του 2000, αλλά πλέον είχαν αλλάξει οι εποχές γενικότερα για το λαϊκό τραγούδι, τουλάχιστον με την φυσιογνωμία που το γνωρίσαμε στη δεκαετία του ’80.  
οι συνθέτες που τον καθόρισαν αλλά και του έδωσαν τα μεγαλύτερα σουξέ του είναι ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο Τάκης Σούκας κι ο Τάκης Μουσαφίρης.