ΔΙΕΘΝΗ

Φρίκη: Έβαλε τα παιδιά της στο φούρνο και τα έκαψε ζωντανά!

Συγκλονίζει η αποκάλυψη της οικογενειακής τραγωδίας για το φριχτό θάνατο που βρήκαν δύο αγοράκια ενός και δύο ετών στην Ατλάντα των ΗΠΑ από τα χέρια της ίδιας τους της μητέρας.

Η 24χρονη Lamora Williams συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή με την κατηγορία ότι έκλεισε τους δύο γιούς της μέσα σε αναμμένο φούρνο, με αποτέλεσμα να τους κάψει ζωντανούς.

Η αδιανόητη πράξη της γίνεται ακόμη πιο αποτρόπαια από το γεγονός ότι κάλεσε με βίντεοκληση τον πατέρα των παιδιών και πρώην σύζυγό της Jameel Penn, ο οποίος αντιλήφθηκε τι έχει συμβεί όταν είδε τα άψυχα κορμιά των παιδιών του στο πάτωμα. Σύμφωνα με την αστυνομία τα παιδιά έφεραν βαριά εγκαύματα και τραύματα.

Η μητέρα τεσσάρων συνολικά παιδιών φέρεται τα τελευταία χρόνια να αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα μετά το θάνατο του πατέρα της, καθώς και επιλόχειο κατάθλιψη. Την προηγούμενη ημέρα είχε παραιτηθεί από τη δουλειά της επικαλούμενη οικογενειακούς λόγους, ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα αμερικανικών ΜΜΕ φέρεται να είχε πει σε φίλη της ότι δεν αντέχει λόγο λόγω των υποχρεώσεών της στο σπίτι για τη φροντίδα των παιδιών.

Τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της εντοπίστηκαν σώα. Πρόκειται για ένα παιδί τριών ετών που βρισκόταν στο διαμέρισμα την ώρα της τραγωδίας, καθώς και ένα κοριτσάκι 6 ετών που εκείνη την ώρα βρισκόταν σε σπίτι συγγενών.

Η νεαρή γυναίκα υποστήριξε πως είχε αφήσει τα παιδιά με την αδελφή της και διαπίστωσε ότι δεν είχαν τις αισθήσεις τους όταν επέστρεψε στο σπίτι της. Η εκδοχή της ωστόσο δεν φαίνεται να πείθει τις αρχές, λόγω της κατάστασης στην οποία βρέθηκαν τα παιδιά, αλλά και μαρτυριών από τους γείτονες για την κατάσταση που επικρατούσε στο σπίτι.

Η 24χρονη βρίσκεται αντιμέτωπη με πολύ σοβαρές κατηγορίες, ενώ ο πρώην σύζυγος αλλά και η μητέρα της είναι συντετριμμένοι από την ασύλλυπτη τραγωδία.

Πηγή: news247.gr