MEDIA

Πρόσωπο έκπληξη στην πρεμιέρα του Γιώργου Λιάγκα…

Ο Γιώργος Λιάγκας, έρχεται φέτος στον ANT1 με το Late Night σόου του, για να μας διασκεδάσει με ένα απίστευτο μεταμεσονύχτιο πρόγραμμα!

Στο νέο τηλεοπτικό σποτ που είναι ήδη στον αέρα, βλέπουμε τον Γιώργο Λιάγκα να απολαμβάνει το ποτό του σε ένα υποφωτισμένο, ατμοσφαιρικό περιβάλλον.

Η φωνή του Πασχάλη Τερζή πλημμυρίζει το δωμάτιο και οι στίχοι μοιάζουν να είναι κομμένοι και ραμμένοι στα μέτρα του παρουσιαστή, όπως και το άψογο κοστούμι του: «Βραδιάζει πάλι σήμερα, βραδιάζει, κι έρχεται η ώρα η δικιά μου…» Σιγά σιγά, γύρω από τον Γιώργο Λιάγκα εμφανίζεται η τηλεοπτική παρέα που θα τον πλαισιώσει φέτος. Είναι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Αφροδίτη Γραμμέλη, η Νικολέττα Ράλλη και ο Θανάσης Πασσάς. Και ενώ η ομάδα της εκπομπής στέκεται περήφανα μπροστά στον φακό, ο Γιώργος Λιάγκας… κάνει ζημιά. Το ποτήρι του πέφτει, σπάει και το κλίμα γίνεται αληθινό, ανάλαφρο, διασκεδαστικό. Όπως ακριβώς θα είναι και το Late Night!

Late Night με τον Γιώργο Λιάγκα: Στην πρεμιέρα, την Τρίτη 24 Οκτωβρίου στις 24.00, ο Λάκης Λαζόπουλος κάνει ποδαρικό στο νέο talk show! Μην το χάσετε!