ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Τα αντιδυτικά συνθήματα να μπουν οριστικά στα υπόγεια της Κουμουνδούρου»…

Αιχμές για τη μέχρι τώρα στάση του Αλέξη Τσίπρα αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ κατά της Αμερικής αφήνει με ανακοίνωσή του το Ποτάμι, ενώ παράλληλα χαρακτηρίζει ως θετικό γεγονός τη συνάντηση του πρωθυπουργού της Ελλάδας με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ.

Παράλληλα επισημαίνει χαρακτηριστικά πως "τα αντιαμερικάνικα συνθήματα και οι αντιδυτικές κορώνες που μέχρι πρόσφατα εξέπεμπε ο κ.Τσίπρας και οι οπαδοί του ελπίζουμε και μετά από αυτό το ταξίδι να μείνουν οριστικά στα υπόγεια της Κουμουνδούρου" και ζητά να έρθουν στο φως όλα τα στοιχεία αναφορικά με τη συμφωνία των εξοπλιστικών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ποταμιού:

H συνάντηση του πρωθυπουργού της Ελλάδας με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ είναι από μόνη της ένα θετικό γεγονός και λειτουργεί υπέρ των συμφερόντων της χώρας. Η συνεργασία στον αμυντικό τομέα με την πιο ισχυρή δύναμη του κόσμου, σε μια ταραγμένη περιοχή και σε μια ταραγμένη εποχή, είναι επιβεβλημένη και ενισχύει τη θέση της χώρας μας ως δύναμη σταθερότητας. Τα αντιαμερικάνικα συνθήματα και οι αντιδυτικές κορώνες που μέχρι πρόσφατα εξέπεμπε ο κ.Τσίπρας και οι οπαδοί του ελπίζουμε και μετά από αυτό το ταξίδι να μείνουν οριστικά στα υπόγεια της Κουμουνδούρου.

Περιμένουμε όλα τα στοιχεία για τη συμφωνία για τα εξοπλιστικά. Σε κάθε περίπτωση η εξωτερική πολιτική της χώρας δεν είναι πεδίο για μικροκομματική πολιτική εκμετάλλευση ούτε από την κυβέρνηση ούτε από την αντιπολίτευση.