LIFESTYLE

Αυτή είναι η κούκλα εγγονή της Νόνικας Γαληνέα…

Αν και δεν κληρονόμησε τα ανοιχτόχρωμα χαρακτηριστικά της γιαγιάς της, είναι κι αυτή μια πολύ εντυπωσιακή γυναίκα. Η Νόνικα Τσαπέλα, εγγονή της Νόνικας Γαληνέα και κόρη της Αλεξίας Μουτσούση, (δίδυμης αδελφής της ηθοποιού Αριέττας Μουτούση) είναι 25 χρονών και είναι μια εντυπωσιακή κοπέλα. Ο φακός την απαθανάτισε το βράδυ της Δευτέρας στο θέατρο Αθηνών στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Ο Φάρος”, μαζί με την αγαπημένη της θεία Αριέττα Μουτούση.
Η Νόνικα έχει κάνει τα πρώτα της βήματα στο χώρο το μόντελινγκ και φιλοδοξεί να ακολουθήσει τα βήματα της διάσημης γιαγιάς της, αλλά και της θείας της, που είναι καταξιωμένες πρωταγωνίστριες του θεάτρου και της τηλεόρασης.

Μάλιστα από μικρή βρισκόταν στα παρασκήνια του θεάτρου, άλλοτε για να δει την γιαγιά της Νόνικα Γαληνέα (που είναι η δασκάλα και το πρότυπό της) και άλλοτε για να απολαύσει τις θείες της παρά το γεγονός ότι προέρχεται από μια οικογένεια η οποία ασχολείται με τα ναυτιλιακά. Δείτε τις φωτογραφίες της και θυμηθείτε μας. Σίγουρα θα μας απασχολήσει στο μέλλον.

 

instyle.gr