ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Κλείδωσαν» οι δύο τηλεμαχίες για τους υποψηφίους της Κεντροαριστεράς – Δείτε τις ημερομηνίες

Στις 30 Οκτωβρίου και 6 Νοεμβρίου θα διεξαχθούν οι δυο τηλεμαχίες μεταξύ των υποψήφιων για τον νέο φορέα της Κεντροαριστεράς, σύμφωνα με απόφαση που έλαβε σήμερα η επιτροπή Αλιβιζάτου.

Το πρώτο ντιμπέιτ θα διεξαχθεί στις 30 Οκτωβρίου με τη συμμετοχή δημοσιογράφων από περιφερειακά μέσα ενώ το δεύτερο στις 6 Νοεμβρίου με δημοσιογράφους από έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα της Αθήνας, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων. Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα, πραγματοποιήθηκε ακόμη μια τηλεμαχία από την οποία ωστόσο έλειπε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά.

Αναφορικά με το μητρώο και τις λίστες όσων ψηφίσουν αποφασίστηκε να ακολουθηθεί η υπόδειξη της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων σύμφωνα με την οποία όσοι δεν θα θελήσουν να δηλώσουν μέλη η σχετική λίστα μπορεί να διατηρηθεί μέχρι δυο μήνες ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία εκλογής με τυχόν ενστάσεις. Στο διάστημα αυτό θα είναι διαθέσιμη στους υποψηφίους.

Επίσης, οριστικοποιήθηκε ότι κάλπες θα ανοίξουν σ΄όλους τους Καποδιστριακούς δήμους κι όχι μόνο σε Καλλικρατικούς, αίτημα που διατυπώθηκε από τη πλευρά του Νίκου Ανδρουλάκη.