LIFESTYLE

Θα τρίβετε τα μάτια σας: Η απίστευτη αλλαγή για την Μελίνα των Vegas!

Την Μελίνα Μακρή την γνωρίσαμε ως την εκρηκτική και πολλές φορές ακραία -οσον αφορά τις στιλιστικές της επιλογές- τραγουδίστρια των Vegas. Οι φωνητικές της ικανότητες σε συνδυασμό με την παρουσία της επάνω στην σκηνή έκαναν πολλούς να την χαρακτηρίσουν ως την Lady Gaga της Ελλάδας.

Όλα αυτά μέχρι την στιγμή που αποφάσισε να αφήσει πίσω της την pop μουσική και τις έξαλλες εμφανίσεις, αποχωρώντας από το συγκρότημα. Τότε η Μελίνα πήρε αρκετά παραπανίσια κιλά και έκανε τελείως διαφορετικές εμφανίσεις από αυτές που την είχαμε συνηθίσει.

Όπως παραδείγματος χάριν τον περασμένο Ιανουάριο στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show». Όπου είδαμε ένα τελείως διαφορετικό άτομο από αυτό που ξέραμε. Μια Μελίνα με περισσότερα κιλά, με σκούρο μαλλί και στυλιστικά αρκούντως κλασική .

Ήταν ξεκάθαρο ότι προσπαθούσε να βρει και πάλι τον εαυτό της. Όπως φαίνεται σήμερα κερδίζει και πάλι το «χαμένο έδαφος» και το έχει ρίξει στην εντατική γυμναστική. Όπως θα δείτε στο παρακάτω στιγμιότυπο που δημοσίευσε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram πλέον είναι φέτες και είναι πολύ χαρούμενη για αυτό.

 

 

blogs.gossip-tv.gr