ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ενοχλημένο το Μαξίμου από τις δηλώσεις Φίλη για τα F-16

Ενοχλημένο φαίνεται το Μέγαρο Μαξίμου από τη νέα τοποθέτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Φίλη για τη συμφωνία με τις ΗΠΑ για την αναβάθμιση των μαχητικών αεροσκαφών F-16.

Πάντως, όπως εκτίμησε ο δημοσιογράφος Τάκης Χατζής στο σχόλιό του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, η εν λόγω συμφωνία δύσκολα θα έρθει προς ψήφιση στη Βουλή καθώς, από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα είναι μόνο ο κ. Φίλης που θα διαφωνήσει. Μάλιστα, όπως ανέφεραν κυβερνητικά στελέχη στον δημοσιογράφο σχολιάζοντας την δήλωση του βουλευτή, «Φίλης είναι, βρίσκει ευκαιρία να κάνει εσωκομματική αντιπολίτευση».

Η εν λόγω κυβερνητική διαρροή, όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος δείχνει και την ενόχληση του Μεγάρου Μαξίμου για τις τοποθετήσεις του κ. Φίλη, παρότι τα κυβερνητικά στελέχη δεν το λένε καθαρά. Όμως, όπως επεσήμανε ο Τάκης Χατζής, ο βουλευτής δεν κάνει κάτι άλλο από το να αναπαράγει τη γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ.

Βεβαίως οι εν λόγω διαφωνίες επηρεάζουν την πορεία της κυβερνητικής διαδικασίας καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι στην αντιπολίτευση, αλλά κυβερνών κόμμα και σε τέτοια ζητήματα θα πρέπει να έχει ενιαία γραμμή, ανέφερε ο δημοσιογράφος. 

newpost.gr