ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απίστευτη τροπή στην άγρια δολοφονία της Δώρας -Σοκαριστική αποκάλυψη από τον πατέρα της

Χρειάστηκαν τρία 24ωρα για να αποκαλύψει ο πατέρας της αδικοχαμένης 32χρονης εφοριακού, Δώρας Ζέμπερη ότι την ώρα της δολοφονίας της κόρης του, εκείνος περνούσε τυχαία έξω από τον τόπο του εγκλήματος, στο Β' Νεκροταφείο Αθηνών.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, το απόγευμα της δολοφονίας, περνούσε τυχαία έξω από το νεκροταφείο με το ταξί του και μάλιστα επιβιβάστηκε στο όχημά του ένας άντρας, ηλικίας περίπου 30 με 35 ετών, ως πελάτης.

Συγκεκριμένα, ο πατέρας δήλωσε στον «αέρα» τηλεοπτικής εκπομπής: «Εγώ, εκείνη την ώρα ανέβαινα την Κηφισίας με κούρσα και κατέβηκα μετά. Η τύχη μου η ''μαύρη'' με έβαλε να περάσω τυχαία έξω από το Νεκροταφείο και να πάρω, μάλιστα, έξω από το Β' Νεκροταφείο πελάτη. Εγώ δούλευα ταξί και είχα μια Κύπρια. Την πήρα από το Κολωνάκι και την ανέβασα στο Μαρούσι. Φεύγω, αλλά, επειδή είχε κίνηση η Κηφισίας, φεύγω από Ολυμπιακό Στάδιο, Σπύρου Λούη και κατεβαίνω στον Περισσό. Εκεί, κατέβηκα και έξω από το νεκροταφείο, πήρα έναν άντρα από την πόρτα του νεκροταφείου, περίπου 30 με 35 ετών, και τον πήγα στο Λόφο Σκουζέ, την ώρα που δεν γνώριζα ότι έψαχναν τους δολοφόνους του παιδιού μου. Μπορούν να με δουν και από τις κάμερες. Εγώ ήμουν εκεί, γύρω στις 18:30, σίγουρα, όταν είχαν κλείσει οι γραμμές του τρένου». 
Ο Κώστας Ζέμπερης μίλησε στη μεσημεριανή εκπομπή του «Ε», «Αποκαλυπτικά». 

Την ίδια ώρα, συγκλονιστικές είναι οι λεπτομέρειες που βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας για τις συνθήκες και τον τρόπο της στυγερής δολοφονίας. Η αστυνομία προσπαθεί να αξιοποιήσει την παραμικρή λεπτομέρεια που έχει στην διάθεσή της ώστε να φτάσει στον δολοφόνο.

Η μικρότερη αδερφή του θύματος, Κωνσταντίνα, μην έχοντας ακόμη συνειδητοποιήσει το μεγάλο κακό και μην μπορώντας να διαχειριστεί τον πόνο της κατηγορεί δημόσια τον πατέρα τους, ο οποίος με δηλώσεις του στα ΜΜΕ προσάπτει ευθύνες στο ΣΔΟΕ για τον θάνατο της κόρης του.

Η αδερφή της δολοφονημένης αφού ξέσπασε κατά του πατέρα κατά τη διάρκεια της κηδείας της άτυχης Δώρας, με νέο της μήνυμα στο Facebook στρέφεται εναντίον του πατέρα γράφοντας «φτου σου ξεφτίλα». Η νεαρή κοπέλα κοινοποίησε στη σελίδα της μία είδηση που αφορά στην αδερφή της και έχει τίτλο: «Βόμβα: Τα χρέη του πατέρα της πλήρωνε η 32χρονη εφοριακός! Η μεγάλη αποκάλυψη για τις σχέσεις της οικογένειας που ανατρέπει τα δεδομένα!».