ΔΙΕΘΝΗ

Γέμισε αίματα το δωμάτιο! Του έσπασε το πέος την ώρα του σεξ…

Η 23χρονη Megan Barker, ήταν πολύ ερωτευμένη με τον πανέμορφο φίλο της. Ο κατά έναν χρόνο μεγαλύτερος της, Adam Francis, μοντέλο, δεν είχε μάτια για άλλη γυναίκα. Το ζευγάρι ήταν απίστευτα ερωτευμένο και όπου βρισκόντουσαν ή όποτε είχαν χρόνο μαζί, έκαναν έρωτα, σαν να ήταν η πρώτη τους φορά.

Λόγω της φύσης της εργασίας του Adam, υπήρχαν περίοδοι όπου το ζευγάρι δεν συναντιόταν αφού ο σύντροφος της Megan, ταξίδευε για δουλειές στο εξωτερικό. Όταν ο Adam, επέστρεψε από ένα ταξίδι που είχε πάει για φωτογράφηση, το ζευγάρι συναντήθηκε έπειτα από 6 εβδομάδες.

Το σκηνικό ήταν ειδυλλιακό. Δείπνησαν στο σπίτι μόνη τους, και είχαν όλη τη νύχτα μπροστά τους να χαρούν τον έρωτα τους. Κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης όμως κάτι πήγε στραβά. Κάτι που ο Adam, δεν θα ξεχάσει ποτέ στη ζωή του.

Η Megan περιέγραψε: « Κάναμε σεξ και κάποια στιγμή ο Adam, ήρθε στην πλάτη μου. Κουνιόμουν όταν άκουσα ένα ουρλιαχτό και κάτι σαν τρομερό σκίσιμο. Γύρισα και τον είδα όρθιο να χοροπηδάει και να βαστάει τη βουβωνική του χώρα. Ήταν φρικτό. Πίδακες αίματος ανάβλυζαν από το πέος του. Αμέσως κάλεσα το “999” και περίμενα το ασθενοφόρο. Το δωμάτιο ήταν γεμάτο αίματα παντού. Στο πάτωμα στους τοίχους… Παντού. Έμοιαζε με σκηνικό εγκλήματος.»

Ο Adam μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο Perfect Balance στο Λονδίνο, όπου οι γιατροί του έκαναν ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν για να μην χάσει το κατεστραμμένο πέος του. Πέρασαν δυο μήνες αγωνίας για το ζευγάρι. Μέρα με τη μέρα όμως όλα έδειχναν ότι το πέος θα καταφέρει να επανέλθει. Είχε σπάσει σε 2 σημεία.

«Ήταν ο χειρότερος πόνος της ζωής μου», θα πει ο Adam, «δε νομίζω ποτέ άλλοτε να νιώσω παρόμοιο πόνο. Σήμερα ευτυχώς οι γιατροί με διαβεβαίωσαν πώς το πέος μου θα επανέλθει πλήρως. Δε σας κρύβω πάντως ότι η σκέψη του σεξ με τρομάζει πλέον» 

topontiki.gr