LIFESTYLE

Σκάνδαλο: Στα πράσα ο παντρεμένος ηθοποιός να φιλιέται παθιασμένα με άλλη!

Και όμως συνέβη και αυτό στο Hollywood. Διάσημος ηθοποιός και πατέρας τεσσάρων παιδιών εθεάθη σε εστιατόριο στο Λονδίνο να ανταλλάζει τρυφερά φιλιά με την συμπρωταγωνίστρια του. Άλλο ένα σκάνδαλο ξημέρωσε σήμερα για την showbiz στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, μετά την πραγματικά σοκαριστική αυτή είδηση της απιστίας.
Γιατί πιθανότατα πρόκειται περί απιστίας και όχι για την πρόβα κάποιας σκηνής από το έργο στο οποίο πρωταγωνιστούν. Ο Ewan McGregor απαθανατίστηκε στο cafe The Good Life Eatery, στην οδό St. John's Wood στο Λονδίνο να φιλάει την φίλη και συμπρωταγωνίστρια του στην ταινία Fargo, Mary Elizabeth Winstead.
Και δεν μας προκαλεί τόση εντύπωση το γεγονός ότι πιθανότατα έχει εξωσυζυγική σχέση, αλλά το γεγονός πως είναι παντρεμένος εδώ και 22 χρόνια με την ίδια γυναίκα (Eve Mavrakis) έχει αποκτήσει μαζί της τέσσερις κόρες και ποτέ δεν ακούστηκε κάτι κακό μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια.

Ο 46χρονος ηθοποιός φαίνεται πως απόλαυσε πολύ αυτό το φιλί αφού σύμφωνα με πηγές και αποκλειστικές φωτογραφίες της The Sun έκλεισε ακόμη και τα μάτια του προκειμένου να ζήσει αυτή τη στιμή με την καλή του. Πληροφορίες μάλιστα ανέφεραν στη Sun πως ήταν εκεί οι δυο τους αρκετή ώρα και πως έδειχναν πολύ χαλαροί ο ένας με την παρέα του άλλου. Το cafe ήταν γεμάτο με κόσμο και ερχόνταν συνεχώς καινούργιος, ωστόσο εκείνος ούτε πτοήθηκε, ούτε έκανε τον κόπο να κρυφτεί.
Δεν ξέρουμε πως θα αισθάνεται η σύζυγος του με αυτό και ούτε θα θέλαμε να είμαστε στη θέση της, όμως μας μυρίζεται διαζύγιο οσονούπω.

queen.gr