MEDIA

Σε ποιον έκαναν πρόταση για Survivor, Nomads και Survival;

Ο Χάρης Σιανίδης εξομολογήθηκε για όλα στον ΑΡΤ 90,6 FM και τον Λάζο Μαντικό:

«Μου έχει γίνει πρόταση να συμμετάσχω και στο Survivor και στο Nomads και στο Survival, αλλά δεν το συζητώ. Θα ήταν ένα γελοίο θέαμα και για τους τηλεθεατές και για εμένα! Αυτά τα παιχνίδια χρειάζονται μια φυσική κατάσταση που εγώ δεν την έχω και μια πάρα πολύ μεγάλη δύναμη. Θα προτιμούσα να πάω διακοπές κάπου μόνος μου με μια φίλη μου η έναν φίλο μου.

Γενικότερα δεν με ενδιαφέρει καθόλου η τηλεόραση, η προβολή μου. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να υπάρχω καθαρά σε αυτό το χώρο μόνο για τα events και να διαφημίζω τους ανθρώπους που εμπιστεύονται την εταιρεία μου για την διαχείριση της φήμης τους.

Σωματική δύναμη δεν μπορώ να πω ότι έχω. Έχω καιρό να γυμναστώ, δεν προλαβαίνω. Ψυχική δύναμη μπορώ να πω ότι έχω αρκετή. Σε σκληραίνει πάρα πολύ αυτή η δουλειά, είναι πάρα πολύ δύσκολη ψυχικά.

Δεν υπάρχει ζωή γιατί για να επιβιώσεις, πρέπει να ζεις όλο το 24ωρο. Πρέπει η ζωή σου να είναι και δουλειά σου. Σε όλα αυτά που βλέπεται, σε όλους αυτούς τους σταρ της πίστας σε όλες αυτές τις ζωές υπάρχει πάρα πολύ μεγάλο τίμημα. Μου αρέσει που είμαι ανεξάρτητος και έχω την εταιρεία μου και δεν έχω ανάγκη κάποια αυλή, ακόμα και πληρωμένη αυλή.

Το χειρότερο που μου έχει δημιουργήσει αυτή η δουλειά στην υγεία μου είναι αυτό που περνάω αυτή τη στιγμή. Έχω ένα μεγάλο πρόβλημα υπερκόπωσης, έχει πέσει το ανοσοποιητικό σύστημα εδώ και δύο μήνες με αποτέλεσμα να έχω ένα πρόβλημα που λέγεται λοιμώδη μονοπυρήνωση και κυτταρομεγαλοϊός, είναι δυο διαφορετικά πράγματα τα οποία είναι σαν μια παιδική ασθένεια τα οποία όμως όταν το ανοσοποιητικό σύστημα πέφτει, το παθαίνουν παιδιά σε πάρα πολύ μικρή ηλικία, όταν το παθαίνεις σε μεγάλες ηλικίες μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα. Να σου κάνει υποτροπές στο συκώτι όταν το περνάς σε ηλικία μεγάλη. Όταν το περνάς στα 36 δεν είναι κάτι εύκολο. Αν κάτσεις μια ημέρα μαζί μου θα πεις πως αντέχει».