ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα τροπή στο στυγερό έγκλημα! Θα καταθέσει ξανά ο πατέρας; Γιατί «σκανάρουν» το ταξί του;

Η πολύωρη κατάθεση του πατέρα της εφοριακού στη ΓΑΔΑ, άνοιξε νέους δρόμους στις έρευνες για το στυγερό έγκλημα καθώς αποκάλυψε στοιχεία και λεπτομέρειες για τη ζωή και τις σχέσεις της κόρης του.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί επικεντρώθηκαν για αρκετή ώρα στη σχέση που είχε ο πατέρας με το παιδί του και όπως αποκαλύφθηκε, είχαν περισσότερους από τέσσερις μήνες να έρθουν σε επαφή ενώ η οικογένεια μετά τον χωρισμό των γονέων αντιμετώπιζε πολλά εσωτερικά προβλήματα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο πατέρας δεν γνώριζε καν πού ακριβώς εργαζόταν η 32χρονη κάνοντας λόγο για έρευνες στο ΣΔΟΕ, αγνοώντας ότι δούλευε στην Α' ΔΟΥ Πειραιά.

Η αναφορά του ότι περίπου δύο ώρες μετά το έγκλημα πέρασε από το σημείο και μάλιστα επιβίβασε στο ταξί του νεαρό άνδρα που ήταν αναστατωμένος και εκτός εαυτού, αποτέλεσε το δεύτερο σημείο στο οποίο επικεντρώθηκαν οι αστυνομικοί στην κατάθεση του.

Για τον λόγο αυτό, θα περάσει από το μικροσκόπιο των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ το συγκεκριμένο όχημα έτσι ώστε να διαπιστωθεί αν υπάρχει DNA ή αποτυπώματα που να «κουμπώνουν» σε αυτά που βρέθηκαν στο χώρο του εγκλήματος. 

Ο Κώστας Ζέμπερης στις τέσσερις ώρες που παρέμεινε στη ΓΑΔΑ, ήταν ομιλητικός, απαντούσε σε όλες τις ερωτήσεις και όπως λένε οι πληροφορίες αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες να κληθεί για να δώσει συμπληρωματική κατάθεση.