MEDIA

Έρωτας στο Nomads: Δεν κρατιούνται!

Φαίνεται πως ο… αέρας των Φιλιππίνων τους ενέπνευσε ερωτική διάθεση και έτσι δεν μπορούν να συγκρατηθούν οι δύο παίκτες της ομάδας των Ωκεανών του Nomads, Γιώργος Κατσινόπουλος και Δήμητρα Φραντζή που ήρθαν κοντά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, πολύ κοντά…

Όπως αποκάλυψε η εφημερίδα Espresso στα μέσα της εβδομάδας, σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που βρίσκονται στο νησί Παλουάν, ο αθλητής των πολεμικών τεχνών και η γυμνάστρια στίβου ζουν, προς το παρόν, ένα φλερτ και ο ένας στέκεται πάντα δίπλα στον άλλον στα δύσκολα.

Το γεγονός επιβεβαιώνουν και πηγές του zappIT, οι οποίες μάλιστα αναφέρουν πως είναι θέμα χρόνου να δούμε αυτή τη σχέση να εξελίσσεται.

Οι καθημερινές στιγμές τους αλλά και τα πλάνα που παρακολουθούμε εμείς στην Ελλάδα λένε από μόνα τους πολλά. Η χημεία ανάμεσά τους δεν έχει περάσει απαρατήρητη ούτε από τους ανθρώπους της παραγωγής του Nomads, αλλά ούτε και από τους συμπαίκτες τους από την ομάδα των Ωκεανών, σύμφωνα με την Espresso. Όλοι γίνονται μάρτυρες, καθημερινά, του εκκολαπτόμενου ειδυλλίου τους.

Ο Γιώργος Κατσινόπουλος είναι 39 ετών, παγκόσμιος πρωταθλητής grappling και πανευρωπαϊκός πρωταθλητής brazilian jiu jitsu. Μάλιστα, το 2017 βραβεύτηκε και εντάχθηκε στο ευρωπαϊκό Hall οf Fame των πολεμικών τεχνών. Η Δήμητρα Φραντζή γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Χαλκίδα. Είναι προπονήτρια και γυμνάστρια στίβου.