LIFESTYLE

Έσκασε η βόμβα: Χωρίζουν μετά από 22 χρόνια γάμου!

Σύμφωνα με το περιοδικό People ο βρετανός ηθοποιός Ewan McGregor και η ελληνικής καταγωγής σύζυγός του Eve Mavrakis παίρνουν διαζύγιο ύστερα από 22 χρόνια έγγαμου βίου και την απόκτηση τεσσάρων παιδιών.
Σύμφωνα με άτομο από το στενό τους περιβάλλον, ο ηθοποιός και η production designer είναι σε διάσταση από τον Μάιο -μετά από φήμες ότι ο McGregor είχε ερωτική σχέση με τη συμπρωταγωνίστρια του στο «Fargo» Mary Elizabeth Winstead.

Την Κυριακή η tabloid Τhe Sun δημοσίευσε φωτογραφίες με τον 46χρονο McGregor να φιλάει την 32χρονη Winstead. Να αναφέρουμε πως η Winstead χώρισε (κι εκείνη!) τον Μάιο τον πρώην σύζυγό της Riley Stearns με τον οποίο ήταν παντρεμένη από το 2010. Μάλιστα, τον περασμένο Φεβρουάριο, είχε δημοσιεύσει και την πρώτη της φωτογραφία με τον McGregor κάτι που φυσικά τότε δεν είχε κινήσει υποψίες.

Σκάνδαλο: Στα πράσα ο παντρεμένος ηθοποιός να φιλιέται παθιασμένα με άλλη!

Να θυμίσουμε πως ο McGregor γνωρίστηκε με την Mavrakis στα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς Kavanagh QC και παντρεύτηκαν το 1995. Μαζί, έχουν αποκτήσει  τέσσερις κόρες. Τις Clara (21), Jamyan (16), Esther (15) και Anouk (6).

InStyle.gr