ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποκάλυψε ο Καμίνης ποιον θα στηρίξει στον β’ γύρο των εκλογών της Κεντροαριστεράς

Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο Γιώργος Καμίνης, για τη συνάντηση που είχε με τη Φώφη Γεννηματά το απόγευμα στη Χαριλάου Τρικούπη.

«Ήρθα να δώσω κι από κοντά τα συγχαρητήριά μου στην κυρία Γεννηματά. Ήταν μια πολύ καλή συνάντηση. Είναι σημαντικό και την ερχόμενη Κυριακή να επαναληφθεί – κι εγώ θα κάνω ό,τι μπορω γι' αυτό – η μαζική συμμετοχή που σημειώθηκε στον πρώτο γύρο», δήλωσε ο κ. Καμίνης.

Ο δήμαρχος Αθηναίων τόνισε ότι έθεσε στην κυρία Γεννηματά το ζήτημα της πορείας προς ένα ενιαίο κόμμα, με ενιαία μορφή και εκπροσώπηση εντός και εκτός Βουλής. Επίσης, απευθυνόμενος σε όσους τον στήριξαν, ο κ. Καμίνης ανέφερε:

«Θέλω να απευθυνθώ και στον κόσμο που με στήριξε προσωπικά: Να τους πω ότι αποτελούμε πια μια ευδιάκριτη τάση στην κοινωνία, που θα προσλάβει συγκεκριμένα πολιτικά και οργανωτικά χαρακτηριστικά, το γρηγορότερο δυνατόν. Η πρώτη έκφραση αυτής της τάσης θα είναι η διαμόρφωση αρχών και θέσεων για το επικείμενο ιδρυτικό μας συνέδριο. Πάμε όλοι μαζί, πάμε για μία εκπροσώπηση όλων στα όργανα, τα οποία θα μας οδηγήσουν στο συνέδριο του νέου κόμματος».

Όταν ρωτήθηκε για το αν θα στηρίξει την κ. Γεννηματά στον δεύτερο γύρο, ο δήμαρχος Αθηναίων απάντησε κοφτά: «Εκπροσωπώ αξίες, δεν καθοδηγώ ανθρώπους».