LIFESTYLE

Θρήνος: Πέθανε στα 21 του χρόνια γνωστός τραγουδιστής!

Νεκρός μόλις στα 21 του χρόνια, στο αυτοκίνητο της περιοδείας του, κατά πάσα πιθανότητα από υπερβολική δόση συνταγογραφούμενων ναρκωτικών ουσιών, βρέθηκε ο ανερχόμενος σταρ της ποπ σκορπίζοντας θλίψη στον κόσμο της μουσικής και στους πολλούς και συνεχώς αυξανόμενους θαυμαστές του.
Πρόκειται για τον ράπερ και fashion icon Lil Peep, o οποίος βρέθηκε αναίσθητος από τον μάνατζέρ του, κατά πάσα πιθανότητα έχοντας πάρει υπερβολική ποσότητα ηρεμηστικών χαπιών και, παρά την άμεση κλήση ασθενοφόρου και τις προσπάθειες των τραυματιοφορέων, δεν επανήλθε ποτέ.
Η αστυνομία που κλήθηκε αμέσως, χαρακτηρίζει την υπόθεση ως υπόθεση ύποπτου θανάτου, πιθανόν από υπερβολική δόση, ωστόσο επιφυλάχθηκε να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες, αναμένοντας τη νεκροψία-νεκροτομή του άτυχου νεαρού μουσικού.
Σύμφωνα με το CNN o Lil Peep είχε χαρακτηριστεί ως ένας νέος Kurt Cobain, αναμειγνύοντας διάφορα μουσικά είδη για να δημιουργήσει τη δική του μουσική, την οποία είχε παρουσιάσει στον πρώτο του δίσκο «Come Over When You're Sober (Part One)», που είχε κυκλοφορήσει τον περασμένο Σεπτέμβριο.

 

topontiki.gr