MEDIA

Σε σοκ η Σκορδά: Γιατί συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη;

Το ραβασάκι της Nielsen της Πέμπτης ήταν ίσως από τα χειρότερα που έχει πάρει η Φαίη Σκορδά από την ημέρα που ανέλαβε σόλο την παρουσίαση του Πρωινού. Δέκα σχεδόν μονάδες πίσω από την Μπουσδούκου και το «Τώρα» του Σκάϊ έγραψαν τα κοντέρ της εταιρίας τηλεθέασης (27,4% το «Τώρα», 17,9% το «Πρωινό») ενώ οριακά για 0,3% η Φαίη έχασε και το νεανικό κοινό.

Φυσικά ήταν η επικαιρότητα που ευνόησε τον Σκάϊ με την τραγωδία από τις πλημμύρες στην Δυτική Αττική ωστόσο η γενικότερη τάση δείχνει φέτος αποσυσπείρωση των ποσοστών της Σκορδά. Που εντοπίζονται μέχρι στιγμής τα τρία βασικά προβλήματα;

Α: Στη σύνθεση του πανέλ όπου η απουσία της Σάσας Σταμάτη είναι εμφανής
 
Β: Στην απουσία της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου από την στήλη της μαγερικής και

Γ: Στο κομμάτι των συνεντεύξεων που η Σκορδά σαφώς έχει βελτιωθεί αλλά έχει πολύ δρόμο ακόμη για να φθάσει τον πρώην σύζυγό της.

Οι πληροφορίες μου λένε πως έγινε μια μίνι σύσκεψη μεταξύ Σκορδά της αρχισυντάκτριας Ελεάννας Τρυφίδου και της βοηθού αρχισυντάκτη προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα και να επιλυθούν άμεσα.

Ωστόσο το θέμα έχει ήδη περάσει και σε υψηλότερο επίπεδο και δεν αποκλείονται αλλαγές στο πάνελ μεσούσης της σεζόν αμέσως μετά τα Χριστούγεννα.

nassosblog