LIFESTYLE

Από τις πασαρέλες στα… δικαστήρια η γνωστή Ελληνίδα!

Το γνωστό μοντέλο Δήμητρα Αλεξανδράκη που αναστατώνει τις πασαρέλες βρέθηκε από τα fashion show στους διαδρόμους των δικαστηρίων!

Στους διαδρόμους των δικαστηρίων η Δήμητρα ΑλεξανδράκηΗ 27χρονη καλλονή, που μαγνήτισε τα βλέμματα όσων βρέθηκαν χθες στην Ευελπίδων, έφτασε νωρίς το πρωί στην αίθουσα του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας για να σταθεί στο πλευρό του αδελφού της που κατηγορείται για συμμετοχή στα εκτεταμένα επεισόδια που είχαν σημειωθεί μέσα στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» στις 4 Μαΐου 2014.

Ο νεαρός μαζί με ακόμα εννέα άτομα συνελήφθη στη λεωφόρο Αλεξάνδρας πριν και κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ και σε βάρος όλων είχε ασκηθεί ποινική δίωξη κατά περίπτωση για διατάραξη κοινής ειρήνης από άτομα που ενέργησαν με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, αντίσταση, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης και άλλα αδικήματα.

Μάρτυρας υπεράσπισης

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, που και η ίδια, όπως και ο αδελφός της, είναι οπαδός του Παναθηναϊκού, θα κατέθετε ως μάρτυρας υπεράσπισης του νεαρού κατηγορουμένου, στον οποίο έχει και ιδιαίτερη αδυναμία. Πάντως η 27χρονη έφτασε πρώτη στον αύλειο χώρο των δικαστηρίων και «παραπονέθηκε» στον αδελφό της, ο οποίος έφτασε μισή ώρα αργότερα, ότι την… έστησε! Πριν από την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας συνομιλούσε σε φιλικό κλίμα με τους συγκατηγορουμένους του, ενώ πηγαινοερχόταν αγχωμένη στην αίθουσα περιμένοντας να έρθει η σειρά της. Τελικά, η δίκη αναβλήθηκε για τον Φεβρουάριο του 2018, λόγω κωλύματος ενός εκ των συνηγόρων υπεράσπισης, και το εντυπωσιακό μοντέλο αναχώρησε μαζί με τον αδελφό του χωρίς να καταθέσει.

Οπως είχε αποκαλύψει η «Espresso» μετά τη σύλληψη του αδελφού της στα επεισόδια μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων, η Δήμητρα (που έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της σε reality show το 2009) είχε σπεύσει στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής για να μάθει τι είχε συμβεί και να τον στηρίξει ψυχολογικά. Η εκρηκτική κοπέλα είχε βγει από τη ΓΑΔΑ συνοδευόμενη από δύο φίλες της, με δάκρυα στα μάτια και με την ανησυχία για την ποινική μεταχείριση του αδελφού της να χτυπάει κόκκινο! Τότε οι συλληφθέντες είχαν οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα, ενώ παρέμειναν στα κρατητήρια της Αλεξάνδρας επί τρεις ημέρες!

Καθισμένη στο προαύλιο η 27χρονη καλλονή

Τα δύο αδέλφια είναι γνωστοί υποστηρικτές του «Τριφυλλιού» και η Δήμητρα, εκτός από τις σέξι φωτογραφίσεις της, έχει απαθανατιστεί πολλές φορές στις κερκίδες των γηπέδων να παρακολουθεί τους αγώνες της αγαπημένης της ομάδας. Μάλιστα, η Δήμητρα εκφράζεται ανοιχτά υπέρ του Παναθηναϊκού και στα social media, με τα σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις της να πέφτουν βροχή!

Από την Ντέμη Ντάβαρη
espressonews.gr